maadelleines

Marshall

Hola pussisar,

hur mår ni? Jag är lite "high on life" just nu. Har pluggat sam i tre timmar till ett prov imorgon. Är påväg tillbaka på riktigt nu. Organiserat mycket i mitt liv idag. Beställt lite träningsmotivation som bör komma om ett par dagar. 

I helgen var jag i Karlstad på lite skolärenden och hade noll saker att blogga om. MEN NU! Nu blir det som vanligt igen, portalen  fungerar som den ska! 

I torsdags var jag som vanligt ute i sista stund med allting och köpte både resväska och hörlurar då... HAHA så jag. MEN i alla fall, köpte ett par nya hörlurar ifrån märket Marshall. Mina stackars iPhone hörlurar var verkligen slut... Är otroligt nöjd med dessa, superbra ljud, dem stänger ute buller mm så man blir typ döv i dem haha, men det är underbart på bussen! Dem finns HÄR

PUSS -M 💋

Morris & Luca

Hej på er pussisar, 

nu har det gått ett par timmar och alveolen har kickat in, så nu är de mesta av värken borta... För ett tag sen då när jag köpte mina nya gumskor mm så köpte jag även denna goding som är en highlighter borste. Min som är ifrån Real Techniques börjar leva på hoppet kan jag säga. Hoppas att denna är bra! 

Tänkte testa den i ungefär en månad och sen skriva vad jag tycker om den, skulle ni gilla det? 

PUSS -M 💋

HR

Hej p åer pussisar,

hur mår ni? Jag mår mycket mycket bättre men inte helt bra än, vill inte smitta någon... Har en del saker att ta itu med idag. Ska framkalla lite bilder, göra en födelsedagspersent, tvätta så ja får med allt jag behöver till Karlstad, göra en packlista, hämta kläder hemma hos pappa eventuellt köpa något om det är något som saknas. 

På tal om födelsedagspresent så fick jag den här underbara mascaran av min mami i födelsedagspresent, den är ifrån Helena Rubinstein och är magisk. Ska fota en bild så ni får se idag.

Har ni tips på hur man botar öronvärk? 

 

PUSS -M 💋

New NIKES

Hola, 

vet ni... Idag har febern lagt sig! Är så himla glad över det ska ju som sagt bort i helgen till Karlstad! Ska fota en massor där och resan dit och hem såklart! Kommer ni ihåg att jag var på upptakt förra året? Har en liten inköpslista på saker jag ska köpa... 

Har precis klickat hem en ny väska! Är överlycklig hehe, blev inte den ifrån Ralph Lauren den här gången men denna är också superfin! 

Köpte nya gymskor i veckan då mina är lite slut som jag sagt tidigare. Fick dem för 799:- är supernöjd över det! 

 

PUSS -M 💋

Mecenattips nr 2


 Hej pussisar, hur mår ni?  
Jag mår bra! Nu kommer tips nummer två på rabatter ifrån mecenat. Eleven.se  ger 11% studentrabatt och denna rabatt går att kombinera med vissa kampanjer på deras webbshop. Här är några av mina favoritsaker ifrån hemsidan! 

Eleven.se

 Färgbomb / beauty blender / balsam / YSL läppstift / skin roller / hårborste / hightlighter 

PUSS -M 💋