maadelleines

1 modell 2 färger

Vit HÄR / Svart HÄR

Kolla på den här fina blazern... Alltså åhhh. Jag vill haaaa förstår till ett par klackar och en svart liten klänning. Såååå snyggt! Denna är ifrån Chiquelle! 

PUSS -M 

Favoritsmycken

1 HÄR (liknande) / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR (liknande) 

 

Har fått en del frågor om jag har några favorit smycken, och JA det har jag. Här är mina favoriter, jag använder dem inte så ofta för jag tycker det är kul att ha lite saker som jag bara använder till fint liksom. Tycker inte ni det? Är lite små förälskad i Lily and rose. Så det är främst dem jag kommer samla på nu har jag tänkt! 

Snart är det lunch, sen är det inte långt kvar av dagen. 

PUSS -M 

Lacoste

HÄR finns den här godingen! 

Hej på er pussisar, tänkte tipsa er om en duschtvål som jag har i gymväskan. Den doftar fantastiskt, men jag är lite dålig på att beskriva dofter tyvärr.. .Så jag har faktiskt snott beskrivningen ifrån nordicfeel.se där man även kan köpa den här! 

L.12.12 Elle Sparkling är söt och lekfull, med en dimension av en fransk attityd. Det finns mer än en antydan om Lacostes franska rötter i den söta doften av macarons i hjärtnoten. Toppnoterna med frukt och kryddor ger en sprudlande dimension, medan patchouli bidrar med en sofistikerad basnot till denna oemotståndliga kreation.
Lacoste L.12.12 Elle är en serie med tre parfymer som återspeglar de tre sinnesstämningarna hos Lacoste-kvinnan: naturlig, elegant, sprudlande lekfull. Dofterna är inspirerade av den veckade tenniskjolen och är den feminina motsvarigheten till den legendariska tenniströjan L.12.12.

 

PUSS -M 

Till er killar

Hej på er pussisar,

nu när det går emot lite kallare tider så byter vi ju även till höstmode. I regel så brukar jag ju bara skriva om lite mer tjejiga saker. MEN har faktiskt fått reda på att det är en del killar som läser också! SÅ här är till er! Jag har valt några av mina favoriter ifrån nlyman.com som är en del av min favoritsida nelly.com! Dem har massor av fint till killar och en hel drös med fina accessoarer! Hoppas ni gillar det!

Jag har valt att kombinera så att alla linjära rader ska matcha varandra så det kan bli 4 olika outfits. Förstår ni? 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR 

HÄR /HÄR / HÄR / HÄR 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR 

HÄR / HÄR / HÄR / HÄR

 

PUSS -M 

Kosta boda

HÄR finns glasen! 

 

Jag tycker dessa är superfina. Jag har ju en del Gynning glas också. Men inte så jättemånga. Tänkte satsa på ittala glas istället dem är ju lite mer tidlösa. Men förstå att göra en färgglad drink i dem här... Så fina,! 

PUSS -M