maadelleines

6 favoriter

favsfavs 2

 

1) Jag älskar den här paletten, den går att använda som ögonskugga, highlighter, brynfärg och contour. Den är inte dyr, men inte den billigaste heller. Det är bra kvalité och så himla fina färger! 
 
2) Det här är en av mina favorit parfymer, en lite mer vuxen doft som doftar gudomligt. Om jag vill vara mer elegant, så är det definitivt senhär jag väljer! 
 
3)ÄLSKAR dessa kilklackar ifrån H&M, det är perfekt med en kilklack om man är nybörjare på klackar. Eller om man vill kunna gå snabbt som vanligt trots en hög klack! Dessa är supersnygga till både byxor, kjol och klänning tycker jag! 
 
4) Min brun utan sol som ger ett riktigt bra resultat, som ser väldigt naturligt ut. Den håller i ungefär en vecka om man är riktigt noggrann. Jag brukar sova med min och skölja av den på morgonen efter. 
 
5) En sån här kjol är riktigt snyggt att både klä upp och klä ner. Jag tycke det kan vara lika snyggt med ett par stickade strumpbyxor till en sån här kjol som ett par tunna nylonstrumpor eller barbent. Mixat med ett par klackar eller converse. Möjligheterna är ju oändliga! 
 
6) En tangle teezer är ett måste för mig att ha i väskan. Dem reder ut håret snabbt. Den tar inte speciellt stor plats i väskan heller! 
 
Här är lite av mina favoritsaker när det gäller smink och kläder. Tycker ni om den här typen av inlägg? Är det något ni skulle vilja se mer utav? 
 
PUSS -M 💋
 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas