maadelleines

En bra dag

Hej på er mina pussisar. 

Alltså, idag har varit en av dem bästa dagarna på länge. Vi började smått med våra UF- företag idag och vi kom så långt. Det är superkul och jag tror vi kommer stöta på många käppar i de här hjulet men vi alla tre är så gilla drivande människor och mina tjejer är ju bäst så det är klart att vi kommer lyckas med det här på ett eller annat sätt! 

Ska ta en lång dusch nu och sen gå och lägga mig faktiskt. Får se om det blir gym imorgon innan skolan eller om det blir både innan och efter! Är inne i ett sånt positivt mode nu, jag hoppas det märks lite här i alla fall! 

PUSS -M 💋

All night long

Idag har jag återigen sminkat mig med den här skönheten. Vill ni se lite bilder på hur det blev? Jag tänkte skriva en liten recension om sleeks skuggor överlag. Men bilder säger ju mer än 1000 ord så det är ett bra sätt att sätta ord på saker som inte har ord? Haha förstår ni?

PUSS -M 💋

Enkelt

Zalando

 

 
Hej på er mina pussisar,
hur mår ni? Snart är det lunch här för oss, är lite hungrig nu faktiskt. Fick inte i mig någon vidare frukost i morse för jag var upptagen med annat. Hur som helst. Scrollade igenom min polyvore sida och hittade den här outfiten ifrån förra året. Men jag tycker den fungerar riktigt bra nu också? Eller hur? Min favorit av allting är skorna faktiskt. Ni vet ju att jag är en sucker för skor. Hehe, ja väskor och smycken också för den delen.... Tycker ni det är en bra inspiration med collage ibland? 
 
PUSS -M 💋

Godmorgon

Hur drömmitt skulle det inte vara att krypa ner här med datorn och en kopp kaffe istället för att sätta sig i en iskall bil? 

Uschi, det var längesen jag var såhär trött. Somnade ändå tidigt igår jämfört med vad jag brukar göra så att säga... Men i alla fall! Ska bege mig emot skolan snart vi börjar 10 idag så behöver inte åka förens halv 10 där i kring. Så ska ge er lite smått och gott under dagen så ni får kika in när ni vill senare! 

Nu är det dags för frukost och lite smink, ska försöka få till fler selfies till er, har varit värdelös på att ta det i flera veckor faktiskt! 

PUSS -M 💋

LÄXOR

Ja, då var det igång igen då... På ett sätt är det skönt faktiskt, för varje dag som går kommer jag närmre studenten... Men också närmre det riktiga vuxenlivet. Haha, Har en del plugg att göra ikväll men det är faktiskt mest roliga saker måste jag säga! 

Ska bland annat analysera en novell och sammanfatta ett kapitel i affärsjuridik! 
Har ni fått några läxor? Vilket är ert favoritämne?

PUSS -M 💋