maadelleines

Lucka 6

Hej på er pussisar, 

haha gud det känns som att jag bara pratar om städning och träning ibland. Men det är så kul, eller det är ju inte kul att städa... Men känslan efter är ju amazing. Var på ICA med Emzi i lördags och hittade dessa. Perfekt ju. Dem doftar fantastiskt och är perfekta att ta fram snabbt.

Ett tips är att damma med dessa. Genom att det är en fuktig servett så flyger inte dammet omkring som med en dammvippa! Hur bra?!

PUSS -M 💋

Lucka 5

Bakom lucka 5 gömmer sig en perfekt julklapp! Jag letade hur länge som helst efter en sån här som INTE kostar flera tusen. På rusta finns dessa nu för 399:-. Perfekt att ge bort i julklapp till någon med lika stor passion för inredning som mig. 

För att göra det lite extra personligt eller varför inte romantiskt? Kan du skriva ett personligt meddelande till den som ska få den. Då skulle i alla fall jag pussa lite extra på min pojkvän om jag hade någon.

PUSS -M 💋

Lucka 4

Hej på er pussisar,

en sen lucka blir det idag. Dagens lucka är faktiskt i samarbete med mitt UF företag. Taystee Coffee UF. Börjar du få lite panik över att det idag är 20 dagar kvar till julafton?! I vårt sortiment hittar ni utsökt kaffe i en helt ny produktion som inte finns på marknaden förutom hos oss! Perfekt att get bort till mor och farföräldrar. Eller så kanske chefen har varit extra bra i år? Beställning sker via vår email taysteecoffeuf@gmail.com eller dm på någon av våra sociala medier. 

Instagram @taysteecofeuf

 

PUSS -M 

Lucka 3

 Lucka nummer 3

 

                                     
 
Under lucka 3 gömmer sig julklappstips till en tjejkompis eller varför inte flickvännen. Hade jag fått något utav detta hade jag blivit så himla glad. Klicka på dem små bilderna under för att komma direkt till där dem finns att köpa! 
Är det bara jag som tycker att pastellfärger är modernt året om nu för tiden? Har aldrig varit ett fan av det, och i synnerhet inte kalla färger.... Men nu senaste året vill jag bara ha kalla färger på mig. Haha, märkligt hur saker förändras med tiden, eller hur? 
 
PUSS -M 💋

Mysfrukost

Godmorgon pussisar!

Hur har ni sovit? Jag total deckade vid 2 tror jag. Men snart ska jag köra sessan till mormor och sen uträtta lite ärenden i stan. Men först ska jag dela med mig av receptet till den här gudomliga frukosten. Är själv otroligt nöjd, tycker att det blev så himla gott! 

 

How to 

  • Du behöver:                                       1.Mosa bananerna med proteinpulvret till ett mos.
  • 2 ägg                                                 2.Rör ner äggen.
  • 2 bananer                                          3. Stek ca 1 dl i taget 
  • 25g proteinpulver                               4. Toppa med valfri topping (jag hade kokos och kolasås)
  • kalorifri sås / nötsmör 
  • kokosflingor 

Kolasåsen finns HÄR / proteinpulvret jag använder mig utav HÄR 

Vad ska ni göra idag? 

 

PUSS -M 💋