maadelleines

Perfekt till fest!

Fest
Hej på er pussisar, hur mår ni? Nu när sommaren lider emot sitt slut och rean börjar så kanske man känner att det är dags att införskaffa sig lite nya festkläder. Den här outfiten skulle jag väldigt gärna bära nu! Självklart är detta snyggt med ett par kilklackar eller ett par ballerinas också! Men jag är ju svag för stiletter... Haha. 

                                                         
(Tryck på dem små bilderna för att hitta produkten! đŸ’ƒđŸ»)
 
PUSS -M 💋

Äntligen

Hej på er pussisar, 

nu börjar listan lida emot sitt slut även om allting inte har prickats av än. Så är det ju inte natt ännu i alla fall! Har hängt upp båda speglarna nu och en hylla! Det blev så himla fint. Så nu är jag på jakt efter en taklampa. Med blått sken typ. Så det blir ljusare, även om det är ljust och fint nu för det mesta är vitt, med svarta inredningsdetaljer så att säga! Här kommer lite bilder på hur det ser ut nu, imorgon kommer det med bättre kvalité. Nu har jag fotat med min telefon bara! Mycket har ni ju sätt förut, men det finns en del nya här som kanske inte var med på förra bloggen! Jag är supernöjd och det är ju det viktiga, eftersom det är mitt rum! 

PUSS -M 💋

I vanlig ordning

Hej på er pussisar, 

idag kommer all uppdatering på eftermiddagen. Har en hel lista med saker som jag ska göra på mitt område. Så det är lite segt. Men här har ni listan! 

Vi får se hur långt jag hinner. Men hoppas på allting! 

PUSS -M 💋

KvÀll

Dags att sussa hörni, 

blev ingen spegel på väggen idag heller, men den har stått där den ska hänga i tre dagar nu haha. Imorgon finns det ungefär 100 saker att göra. Får se hur långt jag kommer med det. Men visar er listan imorgon! Ska rota lite på netflix efter en ny serie. Har lite paus i The O.C just nu. Men kanske slutar där ändå haha. 

PUSS -M💋

Min kvÀll

Hej på er pussisar,

hur mår ni? Har faktiskt gjort allting som jag skulle göra idag förutom att sätta upp spegeln och damsugs. Men kvällen är ju inte över än så det ska göras det också! Men först ska jag vika in lite rena kläder och sen ta en kalldusch. Har gjort lite övningar på yogamattan nu så är lite extra svettig haha. Men hur som helst, efter duschen ska jag vänta ett tag sen B.U.Sa mig så jag är gyllene tills det är dags för kalas. Imorgon kommer ju inlägget om BUS upp som jag funderat över hur jag ska göra i ca en månad... HAHA. 

Får se om det blir en snabbis till gymmet imorgon, var längesen nu, eftersom jag har mattan hemma så att säga. Det fungerar ju det också! 

Många har förresten frågat vad jag har för ögonfärg, dem kan se lite olika ut i olika ljus! Men dem är gröna, med en mörkare kant runt om. 

PUSS -M 💋