maadelleines

En massa plugg

Hej på er pussisar, hur mår ni? 

Förlåt för verkligen noll uppdatering idag. haft mycket för mig! Pluggat en hel del och då kan det se ut såhär, eller ja i alla fall första 10 minuterna in i plugget sen är det ständigt kaos på bordet igen haha. Hur pluggar ni? Jag brukar ha en film i bakgrunden, men ibland går det ju inte... 

Nu ska jag kolla lite mer på En kommissarie vid vattnet, har ni sätt det? Det är så himla bra, lite Beck liknande! 

PUSS -M 

TB

Hej på er,

alltså åh är så himla hungrig. Vi åt mat alldeles för tidigt idag. Kolla på den här mumsiga talriken. I regel när jag är hos farmor och Gösta får jag bestämma mat. Och den här gången blev det grillad kyckling med sallad och bröd. Så himla gott. 

I övrigt har jag suttit med den här uppsatsen i flera timmar och försökt få den så bra som möjligt. Men nu är det helt total stopp tyvärr. Ska kolla ett eller två avsnitt av kommissarien vid vattnet och sen se om det går bättre att skriva klart den så den kommer in imorgon. Har två prov kvar för veckan. Sen 3 prov nästa vecka och sen är det äntligen sommarlov på riktigt. Så det ska bli superskönt. 

PUSS -M 💋

FrÄgestund

Hej på er pussisar, 

hur mår ni? Jag kom hem precis och var vrålhungrig. Fanns mat kvar från igår så ska se hur den smakar. Thomas gjorde vegansk köttfärssås så har värmt det nu och ska kolla på ett avsnitt av morden i sandhamn. 

Det var längesen jag hade frågestund här nu så tänkte att vi kör på det. Fråga så mycket ni orkar så svarar jag på söndag! 

PUSS -M 💋

Beroende

Hej på er pussisar, 

alltså. Är ni beroende utav något? Jag hatar att erkänna det, det gör jag verkligen haha. Men i alla fall. Jag dricker alldeles för mycket läsk. Men jag tror att det är bubblorna jag vill åt egentligen. Ibland blir jag frustrerad och får huvudvärk om jag inte dricker pepsimax eller cola zero på ett tag. Det är ju inte bra... 

Men för att ändra det så har jag faktiskt hittat ett supergott kolsyrat vatten. Har fått någon dille på fläder. Gillade det inte alls för ett tag sen. Men nu helt plötsligt tycker jag det är supergott. Vattnet är i alla fall i smaken fläder och lime ifrån Ramlösa. Ni måste smaka det! 

Hur försöker ni sluta med något ni är beroende av? Jag klipper ofta helt i början. Men nu senaste månaden har jag börjat köpa en burk istället för en flaska. Det är i alla fall lite bättre....? Eller? 

PUSS -M 💋

LYCKA

Hej på er pussisar, 

alltså vet ni. Fick reda på nyss att jag klarade naturprovet. Förstår verkligen inte hur det gick till. Men är så otroligt nöjd över att det gick. Sånt här ger verkligen motivation till att fortsätta köra ännu hårdare.

Nu är det inte många lektioner kvar, hoppas det går vägen på slutprovet. Nu är rasten slut, men ikväll kommer det lite rea-tips!

Bild ifrån baksidan av vår tomt i helgen 

 

PUSS -M