maadelleines

Skolan, prov och gym

Hej på er pussisar, 

hur mår ni? Jag mår toppen. Har varit i skolan hela dagen och skrivit 2 prov i juridik. Har nog aldrig suttit så länge och verkligen formulerat svaren så dem blev enligt mig riktigt bra. Pluggar lite mer juridik nu för det är en sista uppgift som ska in sen är den förhoppningsvis slut på den kursen! Natten inatt blir LÅÅNG ska färdigställa alla flaggor innan det är sängdags, eller det är inte super viktigt att det blir helt klart ikväll men eftersom jag har massor av andra saker att göra. Så ska till mormor och morfar för att fixa det, förbi gymmet en snabbis igen på en PW. Sen blir det lite mer uppdatering här! 

PUSS -M 

Plugg och värk

Hej på er pussisar. 

Hur mår ni? Jag mår skit på ett sätt men är mentalt den lyckligaste tjejen på jorden. Haha nej jag har inte träffat någon, eller har jag? ;) 

I alla fall, idag har jag marathon-pluggat i 5 timmar, kommit kanske 1/5 del av allt som ska vara klart imorgon haha. Men ett par timmars sömn sen så. Sen är det nog klappat och klart! 

Utöver det glada i mitt liv, har jag senaste dagarna haft sån fruktansvärd migrän. Tror det är sömnbrist så ska hoppa i säng nu! Imorgon kommer i alla fall lite bilder upp ifrån dem senaste dagarna. 

Så natti natti med er, vi hörs imorgon! 

PUSS -M 

En till...

.... liten älskling fick följa med hem ifrån Mall of Scandinavia sist jag var där. Har spanat på väskan i flera veckor och velat lite fram och tillbaka mellan färger osv. MEN då äntligen fanns denna skönhet inne. Färgen är i Pink Grapefruit, matchy matchy som jag blivit på senaste tiden har jag till och med ett matchande mobilskal som jag haft i över ett år haha. 

Väskan är perfekt till både vardags och fest, lagom stor och du får ner allt det där nödvändiga att ha med sig när man ska ut! Modellen finns bland annat på Jackie och Rådhuset i Uppsala. Dock inte den här färgen! 

PUSS -M 💋

Inglot

Hej på er pussisar, 

hur mår ni? Är det inte feber så är det ont i halsen eller huvudvärk... Haha fy fan rent ut sagt. Imorgon är det matte nationella, känns mindre kul kan jag ju säga. Ska plugga igenom allting en gång till ikväll. Så ja det känns mindre bra haha. Men skönt när det är över sen! 

Gjorde en väldigt glittrig mejl för ett tag sen med ett pigment ifrån INGLOT, det är ett skimmrigt pigment som ni ser, jag använde ingen primer utan bara en concealer ifrån MAC. Men jag skulle rekommendera en primer under för att framhäva fägren ännu mer! 

HÄR finns pigmentet! 

PUSS -M 💋

 

 

Life update

Hola, 

hur mår ni? I vanlig ordning nu när sommaren kommer blir jag sjuk. Så typiskt mig att dra på mig en massa virus när det äntligen är fint väder ute... Vaknade i morse med 39,5 i feber och hems huvudvärk... Pluggar som en tok till allt möjligt just nu. Så börjar med riktig uppdatering när sommarlovet börjar. 

Så evigt tacksam över dem gullisar som verkligen pushar mig till att vara i skolan och köra extra dem här dagarna som är kvar i skolan nu. 

 

I övrigt så har jag fått lite nya frågor angående livet och bloggen. Så svarar lite kort på dem!

Är du fortfarande singel, eller är du på g med någon? 
Jag är fortfarande helt singel, haha. 

Om du bara fick äta en maträtt resten av ditt liv vad skulle du äta? 
TACOS

Vart kommer din akryllåda ifrån ( på byrån med glasögon spegeln över)?
Den är ifrån MUJI och finns på Åhléns 

Vad anser du är charmigast hos en kille? 
Oj, det kan va många saker, men jag tror att det är lite busiga killar. Som inte är dödsallvarliga hela tiden!

Vågar du inte visa dig utan smink? Om nej, varför gör du det inte? 
Haha, absolut kan jag visa mig utan smink. Saken tillhör bara att jag oftast inte fotar om jag inte är sminkad. Har försökt börja ta före bilder med min kamera. Så här har ni en, folk undrar ofta om jag retuscherar min hy på bilder och absolut inte. Det skulle ändå inte blir fint haha. Det här är den bistra sanningen!