maadelleines

Ma love is back 🍏

IGHHHH 

vet ni! 

NU ÄR DEN TILLBAKA! Är så himla nöjd, ord beskriver inte hur glad jag är över att ha mitt äpple tillbaka. Ska slänga ihop lite skoluppgifter och fota en massor. Känner verkligen nu hur mycket man ställer in sig på en viss sak. Hade ju både en PC och android förut men nu är hjärnan inställd på Apple på heltid haha. 

Blir en LÅNG natt inatt, har säkert 7 saker att ta tag i innan jag kan sova haha. Imorgon blir det morgongym och lite olika möten med mera. Sedan jobb till 02, mindre tagg på det men när man väl är där är det riktigt roligt! 

PUSS -M 💋

Thomas Sabo

Fick lite frågor för ett tag sen angående mina Thomas Sabo armband. Så tänkte att vi kör ett svar på dem nu! 

"Hur många Thomas Sabo armband har du? Vart kan man köpa sådana berlocker?"

Jag har två stycken charm armband, ett tjockare som jag fick när jag fyllde 15 och ett som jag köpte ifrån årets kollektion. Det nyaste jag har är nätt och i någon form av limited edition tror jag med diamanter i själva låset.

Berlockerna finns lite överallt, bland annat på smycka och stjärnurmakarna.

Här är lite tips på charms, alla dessa får hemskt gärna flytta till mitt armband! Tänkte att det nätta armbandet ska ha lite färgade belocker och det grövre helt i silver. Är lite utav ett kontroll freak hihi. 

Charms

 

PUSS -M 

Linnevatten

Tänkte tipsa er om en perfekt morsdagspresent, linnevatten. En doft i sprayform som man kan spraya på gardiner, dukar, handdukar och lampskärmar. Alla textilier med andra ord. Just denna är ifrån HIMLAs outlet här i stan. Men om ni googlar på produktnamnet kommer ni kanske HIT där dem även går att köpa. 

Om inte annat, så kan man ju köpa en till sig själv också hihi. 

PUSS -M 

YSL

         

Om man bortser ifrån kladdet som blev, hur fult ifyllda mina bryn är och att det ser ut som att jag har en massa rynkor. Är inte den här mascaran ifrån YSL helt fantastisk? Den gör verkligen sitt jobb! 

Ni hittar den HÄR 

PUSS -M 

Favorithyllan

 

Hola, 

Hur mår ni? Jag har åkt på någon form av ögoninflamation tror jag, elelr så är det en ny vagel på gång... Ingen aning faktiskt!

 Men i alla fall, har gjort om lite på min favorithylla. Fick den nya akryl-lådan av mami som hon fick ifrån jobbet. Är supernöjd med hur det blev! 

Blev inget gym imorse, men på eftermiddagen ska vi ge magen vad den tål! 

PUSS -M