maadelleines

Richmond & Finch

Huuuur snyggt är inte mitt nya skal ifrån Richmond & finch? Har ju det vita marmorskalet också, kände att detta var nödvändigt till hösten. Fick det faktiskt i present, så gulligt! Jag är ju en riktig sucker för mobilskal haha, och marmor... Så detta är ju en ljuvlig kombination för mig. 

Det är ju himla kul att matcha tycker jag.  I går var det denna kombo som gällde. Tycker det är väldigt tråkigt att iv oftast inte får någon fin höst. Det är ca 2 veckor som träden är fina och vädret lite grått och regnigt. Det är verkligen min favoritårstid haha. Är det konstigt? Nej, det tycker inte jag. Jag menar, vem vill inte ha en förträfflig ursäkt till att hålla sig inne på gymmet eller ligga i sängen en hel dag och kolla på serier? 

Vilken är er favoritårstid? 

Örhängen - Ida Sjöstedt / Armbandet / Mobilskal 

 

PUSS -M 💋

Det stÀndiga dilemmat...

Alltså, det är sånna här saker jag kan få ständig panik över. Vilken typ av naglar jag ska göra. Haha vilket ilandsproblem eller hur...? Men alla är ju så himla fina... Jag har blivit mycket för kalla toner nu senaste året. Vilket jag absolut inte varit tidigare. Men nu vill jag ha det på allting, märkligt hur snabbt det går att ändra stil? 

Får inte ha så fina långa naglar på jobbet, så får vänta tills december är slut med att göra tror jag, mycket jobb som kommer nu. Men ska hinna med er och julkalendern också! Det lovar jag. Har filat lite på julkalender redan nu! 

Men vad tycker ni om naglar egentligen, är det fejk att göra? Eller är det bara otroligt vackert? Jobbigt? Vad tycker ni egentligen? Jag anser att det är en vardagslyx att ha vackra långa naglar, är så avundsjuk på alla som har långa och starka naglar i sig själva. Vilket jag absolut inte har, tyvärr. Min favorit är den första bilden faktiskt. Jag äskar ju glitter och lite mockatoner!

PUSS -M 💋

Årets önskelista....

Skriver ni fortfarande önskelistor? Jag har börjat göra min digitalt med direktlänkar till storlek & färg. Haha gud snacka om kontrollbehov... Inte bra egentligen... Men haha, det är som det är! Här är i alla fall årets lista! Känns som att man önskar sig dyrare och dyrare saker ju äldre man blir? Eller ärret bara jag? 

Känner inte för att förklara något som står på min lista. För, det är saker som jag vill ha och det är ju inte säkert att jag kommer att få just det som står. 

Vad önskar ni er? 

PUSS -M 💋

TvÀtta dina sminkborstar!

Hej på er hörni! 

Förra veckan tog jag tag i livet och gjorde något jag verkligen inte gillar. Det tar lång tid, jag får ont i ryggen och det är fruktansvärt tråkigt. Nämligen att tvätta mina smink borstar. Usch vilken tid det tar, eller ja. Om man skulle göra det oftare så skulle det ju inte ta lång tid alls. Hur ofta tvättar ni era? Rekommendationen är en gång i veckan... Kan säga att jag absolut inte håller det. Visserligen beror det ju på hur mycket du sminkar dig och hur många olika penslar du använder. Men det är ju faktiskt färskvaror. I alla fall allt flytande produkter osv foundation och primer. 

Ni ser ju hur mina stackare såg ut innan jag tvättade dem, haha det är sånt här man inte ska visa för folk. 😉 Men jag är ju faktiskt människa jag också! 

Kicks har en speciellt framtagen produkt för att tvätta borstar (HÄR), om man inte har äkta borstar och hellre använder schampo såklart. På syntet borstar fungerar denna riktigt bra. MEN, den tar inte bort oljiga produkter på djupet i penseln. Jag brukar ta lite makeupremover som löser vattenfast smink. Dränker penseln  det och låter den ligga där tills jag är klar med alla andra. Då blir hela borsten ren och fräsch igen! 

PUSS -M 💋

 

Parfymer

Parfymer

 

 
Tänkte kickstarta dagen med något som ni vet att jag älskar. Parfymer. Dessa tre är dem senaste på "vill ha" listan. Alla tre doftar egentligen inte alls långt ifrån varandra. Men dem är så goda på olika sätt! Har ni doftat på dem? Om inte så rekommenderar jag verkligen att ni gör det! 
 
Pop är en blommig lätt doft som passar på dagtid, enligt mig i alla fall. Denna doft har toner av tuberos och sadelträ! Det här är en lite kaxig doft skulle jag säga, perfekt för att visa ditt rätta jag nu under julveckorna. 
 
Wonderlust är en väldigt speciell doft som har rosépeppar i tonerna blandat med bergamot blir det en väldigt tung doft men ändå otroligt ljuvlig. Skulle säga att den är lite sexig till doften, det passar ju verkligen nu till juletider hehe. 
 
Decadence är en väldigt speciell doft som har toner av trä, saffran och bärnsten. Enskilt skulle jag inte säga dessa tre för sig är speciellt upphetsande. MEN, tillsammans är det en ljuvlig doft!  
 
PUSS -M 💋