maadelleines

Vad finns alltid i min gymväska?

Hej på er pussisar,

hur mår ni? Jag vet att jag är riktigt värdelös på update... Men ni vet ju varför. Kan inte hålla mig ifrån att tjuvstarta lite. Blev verkligen påmind om varför jag började blogga från första början. Har fått en del frågor om jag fortfarande tränar och vad jag använder för produkter/kläder mm. Så självklart visar jag er det! 

Har precis packat upp gymväskan ifrån kvällens pass och bytt kläder till morgondagens, snart börjar det  bli dags för sömn! 

Jag har lite olika träningskläder och mestadels enfärgat. Men jag blev verklige kär i dem här snygga byxorna ifrån Stronger.se och väskan som matchar! Ni vet hur jag älskar att matcha saker... 

Byxorna och väskan finns HÄR , väskan är rymlig och har bra fack som gör det lätt att hålla ordning och reda. Byxorna är mjuka och sitter perfekt. Dem är figursydda över rumpan vilket gör att dem inte blir genomskinliga där! 

Waisttrainern som jag använder finns HÄR, jag använder denna främst för att få ett bra stöd till ryggen och för bättre hållning! 

De Amino BCCA som jag använder finns HÄR, den smakar mest sött men innehåller inte socker. Denna ger mer uthållighet och mer energi. 

Ripped Hardcore finns HÄR, jag använder dessa främst för att svettas mer. Dem dämpar även sötsug och hjälper en att piggna till. 

CLA Advanced finns HÄR, det här är ett tillskott jag inte använt speciellt många gånger. Det är samma idé som tipped hardcore. Alltså en fettförbrännare. 

Gym-trosorna är ifrån Hunkemöller men verkar vara slutsålda nu. Det är en stringmodell i micro tyg som är lite som badkläder. Dem har breda band runt om höfterna. Superbekväma! 

Tröjan den här gången är ifrån NIKE och är bara en basic långärmad tröja. Den är köpt på Åhlens men finns även HÄR. 

Det här är saker som jag använder mig av och som fungerar för mig. Det är mina åsikter som jag berättar för er.! 

Upptagen med livet

Godmorgon på er pussgurkor, 

hur mår ni? Jag mår bra, men är lite seg efter helgen som avslutades med jobb! Hur som helst. Vet att jag varit värdelös på att uppdatera. Men som jag skrev i förra inlägget så är det mycket som händer bara... I alla fall. Framöver kommer det komma sånna återkommande inlägg med en viss genre varje måndag, tisdag, torsdag och fredag. Som det ser ut nu i alla fall! 

Jag vet inte hur frekvent det kommer att uppdateras här. Men dem inläggen kommer förhoppningsvis komma varje vecka. Beroende på hur mycket det är i skolan och på jobbet!

PUSS -M 

 

 

 

Mycket som händer i livet

Hej på er pussisar, 

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT för att jag varit borta länge nu. Men motivationen, tiden och orken är för lite tillsammans. Har massor i skolan nu sista året. Och det går så underbart bra. Jag hoppas ni kan vara glada för min skulle i alla fall. Ligger på topp i flera ämnen faktiskt. På lovet kommer jag tillbaka, så om 2 veckor. Då blir det mer update, och lite varation. 

 

PUSS -M 

Upp