maadelleines

The power of makeup

Haha men gud kolla på det här, båda bilderna är tagna igår med ungefär två timmars mellanrum. Vilken skillnad smink egentligen gör. Det är ju coolt faktiskt, men ändå lite läskigt. Idag är en lång dag. Så det kommer inte så mycket update, ledsen för att de stått still här nu ett tag men har fullt upp med livet just nu.... 

Läppstiftet jag använder är ifrån Esteé Lauder och heter 05 Mischievous Rose. Det är en av mina favoriter, har ju fallit pladask för kalla färger på allting, kläder, smycken,skor, smink allting. Har alltid varit mest bekväm i varma färgarn. Men men, har även mitt isadora rouge. Som är en ny favorit! 

 

PUSS -M 

 

Söt present

Hola, 

 

tänkte visa er en supersöt present som jag faktiskt gav mamsi i morsdags-present. På Mall of Scandinavia finns det en Lindt butik som säljer mängder av godisar. I alla möjliga omöjliga smaker, i lösvikt. Som vanligt lösgodis så att säga! 

Muggarna är ifrån ROOM21 tror jag, men dem finns ju lite överallt nu för tiden! Dem har ju blivit väldigt populära nu på senaste tiden! Sen fyllde jag bara muggarna med godisarna och sen slog in dem i cellofan! Hur enkelt som helst. Gissa om hon blev nöjd mamsi!

 

PUSS -M 

 

Mjukisdag

Hej på er pussisar, hur mår ni? Är på lite buttert humör idag. Har en del saker att ta tag i. Känner verkligen inte för något av det. Men ibland måste man ju så att säga. Har svenska nu och vi ska bara skriva på talen, mitt är redan klart. Så ska fortsätta lite med andra skoluppgifter. Av de dåliga humöret så blev de mjukiskläder idag. Har massor att göra när jag kommer hem igen, började packa lite lådor med mera saker som ska bort helt enkelt. 

PUSS -M 

Wanties

WANTIES

 

Kolla på de här, hur höstfint är inte detta.... Jag är ju förälskad i både svart och vinrött, vilket passar perfekt till hösten. Jag älskar att ha klänning och stickade strumpbyxor med ett par riktigt snygga klackar och snygga accessoarer till. Jag gillar ofta att krångla till det alldeles för mycket för mig själv, men just när det gäller kläder och accessoarer så är det kul att ibland ha massor och ibland är det ju less is more... Håller ni med mig? Min favorit i det här är nyckelringen! En sån kanske ska få följa med hem till mig... 

PUSS -M 💋

Måndag förmiddag

Hej på er, 

ugh nu har vi affärsjuridik igen. Vi har gått igenom prov och fått betyg på det. Klarade mig med hyfsad marginal, läraren däremot. Bör gå en kurs i uppförande. Vi läser igenom kapitel två nu som är avtalsrätt. Rätt intressant men finns ju saker jag hellre skulle göra så att säga. Vi hörs under dagen pussisar.

PUSS -M