maadelleines

När motivationen INTE är på topp

Hej på er mina fina, förlåt för att det inte kommit några inlägg nu på ett tag. Det har varit lite kämpigt nu ett tag med att organisera upp allting med uppgifter osv osv. Men nu så! Nu är schemat klart och alla böcker hemma. Tänkte lämna ett lite motiverande tips i form utav en bild. Det är min bakgrundsbild faktiskt, budskapet är rätt tydligt tycker jag. Det är viktigt att fortsätta, speciellt när det känns skit på gymmet. De dagar när passen går trögt, man känner att ingenting fungerar och allting är allmänt skit. Det är då det tar som bäst. Kom ihåg det nästa gång det känns tufft på gymmet! 

 

Dagens planer är följande 

- Snabbis till släktingar för att dumpa lite kläder

-Panta flaskor 

-Ett intensivt konditionspass m Emmis

- Skriva klart hela 8 påbörjade skoluppgifter

 

Vad ska ni göra idag/kväll? Om ni ska ut på stan, va rädda om er. Gå inte ensamma! Tillsammans är man som starkast! 

 

PUSS -M💋

Drömklänningen / Vill gå ner 50 kilo

Alltså kolla in den här klänningen, hur vacker är den inte?! Det är är den perfekta klänningen både till vardags och till fest. Det här är också en utav dem största och mest drivande materiella ting som gör att jag vill genomföra hälsoresan. Självklart för att blir mer hälsosam, bli mitt rätta jag och allt det. Men, min stora passion för kläder. Som det är nu så är inte utbudet utav plus size kläder det mest glamourösa. 

Mitt absolut sista mål är att vågen ska stanna på minus 50 kilo. Det kommer bli tufft, det vet jag verkligen. Men, det kommer att gå! 

En annan kul sak jag har att berätta för er är att jag har gått vidare i en tävling som heter #getillbaka. Där det är 10 ungdomar ifrån länet som går vidare och tävlar om ett startkapital till att starta ett AB. Att få den här chansen skulle öppna så många dörrar i min karriär. Det skulle betyda massor om ni vill rösta på mig. Det är superenkelt! Klicka HÄR för att komma till länken, tryck på den lila knappen där det står "rösta på Madeleine" voilá så är det klart! 

 

Godmorgon mina fina

Godmorgon mina fina, hur mår ni? 

Jag mår oförskämt bra idag faktiskt, fuskade lite och vägde mig i morse. Är så nöjd över min insats och hur bra det har gått faktiskt. Det är fortfarande många kilo kvar. Men, vet ni. Det gör inget, jag har börjat. Börja du också! 

Idag blir det samma frukost som igår, det ska blir så gott. Efter skolan ska jag faktiskt gå och sola en stund för att jag har varit så duktig den här veckan! Efter det ska jag kika lite på stan efter en blus som jag varit på jakt efter. Vill testa den nu, ta en bild och sen testa den om en månad igen ungefär! 

Hoppas ni får en fantastisk dag idag, det ska i alla fall jag ha!

PUSS -M💋

Glass till middag, prov & en mil

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Jag mår fantastiskt bra idag. Tänkte vila ifrån gymmet idag, men kunde inte hålla mig därifrån! Det blev en MIL på cykeln idag. Förstår ni att jag aldrig i hela mitt liv cyklat på gymmet förrens i söndags?! Känner mig så stark och duktig! 

Idag blev det "äppelpaj" till frukost och "glass" till middag haha. Nej men, ett hett tips till alla som saknar godsaker. Gillar ni päronglass? Då tycker jag definitivt att ni ska köpa er några burkar proteinpudding ifrån Barbells i valfri smak och frysa dem ca 2,5 timme. Resultatet blir UNDERBART. Det smakar precis som glass, fast. Väldigt mycket bättre! 

Fick förbereda mitt muntliga prov i nationella idag, kan inte säga att jag är ledsen över att inte få läsa matte nästa år... Men det ska nog gå vägen i alla fall tror jag! Nu är det dags att äta upp min lilla "glass" och sen ta en liten dusch innan det är dags för sängen! 

 

PUSS -M💋

Äppelpaj till frukost!?

Godmorgon på er mina fina, eller ja. Godförmiddag kanske man säger nu haha. Onsdagar betyder låång sovmorgon för mig vilket är superskönt! Imorse testade jag en ny typ utav frukost. Ingen riktigt äppelpaj haha, nu lurade jag er allt va! Nej, men jag ska berätta hur jag gjorde! 

Jag hatar frukost, det är absolut inte min grej... Men det här är bland det godaste jag har ätit till frukost. Ja, förutom kall pizza... Men det är slut med det nu! 

 

I min lilla skål så finns det följande ingredienser:

Lätt yoghurt

Proteinpulver 

Äppelmos 

Kanel

Jag räknar kalorier i alla mina mål, är inte jättebra på det än men det kommer! Som det är nu äter jag ungefär 1500 kalorier per dag fördelat på 5 mål. Frukost, lunch, middag & två mellanmål. Dagens frukost bestod totalt utav 372 kalorier. Där kalorifördelningen är såhär!

Mild lätt yoghurt 3 dl = 120kcl

35G Proteinpulver = 122kcl

100G äppelmos = 130kcl

Kanel (räknar inte med kalorierna)

 

Jag blandade ihop yoghurten och proteinpulvret till en "smet" hällde på äppelmos och pudrade på med kanel. Det smakar verkligen äppelpaj och jag har aldrig blivit så mätt av en riktig äppelpaj som jag blev utav detta...😉

Glöm inte att tagga era inlägg med #Maddesvärld om ni gör något recept jag tipsar om eller om ni vill visa något ni gör! 

 

PUSS -M💋