maadelleines

Äppelpaj till frukost!?

Godmorgon på er mina fina, eller ja. Godförmiddag kanske man säger nu haha. Onsdagar betyder låång sovmorgon för mig vilket är superskönt! Imorse testade jag en ny typ utav frukost. Ingen riktigt äppelpaj haha, nu lurade jag er allt va! Nej, men jag ska berätta hur jag gjorde! 

Jag hatar frukost, det är absolut inte min grej... Men det här är bland det godaste jag har ätit till frukost. Ja, förutom kall pizza... Men det är slut med det nu! 

 

I min lilla skål så finns det följande ingredienser:

Lätt yoghurt

Proteinpulver 

Äppelmos 

Kanel

Jag räknar kalorier i alla mina mål, är inte jättebra på det än men det kommer! Som det är nu äter jag ungefär 1500 kalorier per dag fördelat på 5 mål. Frukost, lunch, middag & två mellanmål. Dagens frukost bestod totalt utav 372 kalorier. Där kalorifördelningen är såhär!

Mild lätt yoghurt 3 dl = 120kcl

35G Proteinpulver = 122kcl

100G äppelmos = 130kcl

Kanel (räknar inte med kalorierna)

 

Jag blandade ihop yoghurten och proteinpulvret till en "smet" hällde på äppelmos och pudrade på med kanel. Det smakar verkligen äppelpaj och jag har aldrig blivit så mätt av en riktig äppelpaj som jag blev utav detta...😉

Glöm inte att tagga era inlägg med #Maddesvärld om ni gör något recept jag tipsar om eller om ni vill visa något ni gör! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas