maadelleines

Drömklänningen / Vill gå ner 50 kilo

Alltså kolla in den här klänningen, hur vacker är den inte?! Det är är den perfekta klänningen både till vardags och till fest. Det här är också en utav dem största och mest drivande materiella ting som gör att jag vill genomföra hälsoresan. Självklart för att blir mer hälsosam, bli mitt rätta jag och allt det. Men, min stora passion för kläder. Som det är nu så är inte utbudet utav plus size kläder det mest glamourösa. 

Mitt absolut sista mål är att vågen ska stanna på minus 50 kilo. Det kommer bli tufft, det vet jag verkligen. Men, det kommer att gå! 

En annan kul sak jag har att berätta för er är att jag har gått vidare i en tävling som heter #getillbaka. Där det är 10 ungdomar ifrån länet som går vidare och tävlar om ett startkapital till att starta ett AB. Att få den här chansen skulle öppna så många dörrar i min karriär. Det skulle betyda massor om ni vill rösta på mig. Det är superenkelt! Klicka HÄR för att komma till länken, tryck på den lila knappen där det står "rösta på Madeleine" voilá så är det klart! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas