maadelleines

Gårdagens middag - Recept

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag är helt slut efter dagens pass med Emmis, imorgon blir det nog vila för min del tror jag. Vi får se. Juridk provet gick så himla bra, var nervös innan men det visade sig gå som en dans. 

Igår handlade jag lite mat innan jag åkte hem och här ser ni resultatet! Hittade lite pulled pork i frysen som jag tinade och gjorde en sallad till. I salladen hade jag 

100g Romansk sallads mix

15 cm gurka (gröpte ur kärnorna)

2 salladslökar 

100g riven morot 

100g pulled pork

till det här gjorde jag en dressing baserad på mild lätt yoghurt som jag smakade upp med curry, cayennepeppar, gurkmeja, svartpeppar och lite lite paprikapulver. 

Det blev så himla gott och jag blev verkligen mätt, det är så coolt hur kroppen kan anpassa sig på så kort tid, håller ni inte med? 

Idag är det 11:e dagen utav hälsoresan. Resultaten har börjat smyga sig på och söndag är det dags att ta nya mått och väga sig! Spännande, är det någon som följer biggest loser föresten? Vem hejar ni på? Jag hejar definitivt på Simon! Om ni gör något recept jag tipsar om eller allmänt gör något kul får ni gärna använda hashtaggen #Maddesvärld så jag kan se vad ni gör om dagarna! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas