maadelleines

Jag föll direkt...

Hej på er finisar, hur mår ni? Jag är trött, har ont i ryggen och är förbannat less på SJ. Men annars är jag så himla taggad på den här resan så ni förstår inte. Eller resa, kan man säga så? Ja, en weekend är det ju. Så skönt att komma bort ett tag. Fundera på livet och bara leva. 

Kom fram betydligt senare än jag trodde men vad gör väll det. Börjar jobba klockan 12 imorgon så det är ingen fara. Ska eventuellt träna en stund ikväll eller om jag tar ett dopp i poolen. Vi får se. Det blir en lugn kväll ikväll. Men, de resterande dagarna får vi se hur det slutar. Hehe. 

Har ni tips på saker jag INTE får missa nu när jag är nere? Kommentera gärna det så får vi se vad jag hinner med! 

Jag har lite saker på att göra listan förutom jobbet. Hämtade ut två paket ifrån Nelly.com (adlink) idag så ska visa er det, sen ge mig på att fota den här förbenade haulen igen. Har det mesta med mig faktiskt. Det är saker som är köpta till min lilla tripp. Därav är dem med haha. 

Kom upp på rummet för en timme sen ungefär och ska ta en lång dusch, har något så grönjälvigt ont i ryggen så ni förstår inte. Ska ha varmvatten på och stretcha så får jag hoppas att det är bra imorgon. Annars vet jag inte vad jag gör. Är ju otroligt dålig tajming för det... 

Jag förstår inte riktigt att jag är här, och att jag ska vara här och jobba? Det är som en dröm. Jag föll direkt för den här vackra staden. Vill inte åka hem haha. 

Vi hörs om ett par timmar! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas