maadelleines

Lämnar Uppsala

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Vad gör ni? Jag sitter på tåget hem till Uppis igen, har haft ett par fantastiska dagar i Göteborg och verkligen vilat upp mig, jobbar i helgen. Så det behövdes verkligen. Har ju jobbat otroligt mycket senaste tiden så det var skönt att vila och ta det lugn. Gå omkring och kika lite. Spendera lite pengar och bara njuta. Har ni missat vad jag har köpt kan ni läsa det HÄR! 

 Hade inte jättemycket tid för att fota, till lillasysters fasa. Hon kommenterade högt och tydligt att jag absolut inte fick glömma att fota så hon fick se hur det ser ut... Skäms på mig. Får hoppas att hennes present får det att kännas lite bättre. 

Men, till titeln på inlägget. En del av er kanske vet att jag LÄNGE drömt om att flytta till Göteborg. Och vet ni. Om knappt 2 veckor kommer jag göra det...  Nu när jag tänker på det så har jag nog inte riktigt förstått vad som kommer att ske. Jag ska faktiskt flytta, och det är inte speciellt lång tid kvar tills jag ska göra det heller... Vilket även det är helt sjukt. Har en hel del saker att stå i dem här dagarna. Träffa en massa fina vänner, hänga med mina prinsessor och framförallt min skatt. Det absolut mest jobbiga med att flytta och följa min dröm kommer vara att inte ha henne hemma varje dag. Även om vi för det mesta bråkar så är det alltid hon och jag mot världen. Sån tur att hon har en egen telefon och att FaceTime finns nu. Annars vette tusan alltså. 

Har inte fått något annat än positiva reaktioner ifrån folk jag har pratat med och berättat för. Ska hem och pussa extra mycket på henne idag och ha oslagbart syskon mys.

Uppsala kommer alltid vara HEM, men Göteborg kommer bli HEMMA. Förstår ni hur sjukt det är? 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas