maadelleines

Lita inte på att folk vill ditt bästa...

Hej på er mina finisar, och GODMORGON! Jag tror inte ni förstår hur lycklig jag är idag. Gårdagen på jobbet gick sååå himla bra. Så roligt att jobba när folk blir så himla glada!! 

Vaknade i och för sig inte nu, har varit vaken ett par timmar och bara såsat omkring faktiskt. Idag ska jag bocka av en massa saker på listan faktiskt. Det har varit kaos för länge i min stuga. Nu är dubelsängen ihop packad till en enkel och det ska möbleras om lite. Håller på att tvätta lite, jobbigt när de flesta av mina kläder är lite stora nu haha. Snart dags att köpa nya! 

Okej, så jag har tänkt prata lite om hur man ska göra för att våga. Jag har alltid varit superrädd för att misslyckas. Tills jag insåg att det inte är farligt. Eller ja, det beror ju på vad man gör men generellt så sånna här vardagliga saker som exemepl att tacka ja till jobb, ta chanser, tro på sig själv osv osv. Det är sånt som man måste våga när man är ung. SJÄLVKLART är det inget som säger att det inte går när man är vuxen, men jag kan tänka mig att det är svårare att göra det när man är äldre så att säga. 

Ta chanser innan någon annan tar dem ifrån dig, Folk vill ofta inte se andra lyckas mer än de själva gör. Vilket är väldigt tråkigt. Lova mig att ni tar de chanser ni får. Våga ta risker, se det som möjligheter. Tro på dig själv. 

Ha orealistiska drömmar! Gör det DU vill, låt inte din familj, vänner eller partner bestämma hur långt du ska gå. Det är DU som sätter dina gränser! Du kan så mycket mer än du tror, jag har lärt mig mycket om mig själv det här året. Framförallt har jag lärt mig att de ända jag behöver vara rädd för är att inte hinna med allting jag vill göra... 

Ha en fantastisk dag finisar, så hörs vi om ett par timmar. Då ska jag berätta mer om min tränings vecka! Hur den är upplagd och vilka muskelgrupper jag tränar tillsammans! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas