maadelleines

Ni måste hjälpa mig

 

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag vet inte riktigt om jag har drömt. Eller om det är på riktigt. Eller jo, okej haha såklart det är på riktigt men det känns som en prinsessaga.. 

Jag har lite funderingar på vad jag absolut inte får missa i Göteborg. Jag ska nämligen ta mig en tripp dit snart och utforska staden. Bra för framtida gånger så att säga hehe. 

Har ni restaurang tips, någon mysig uteservering eller liknande? BOMBA med ALLT! Jag kommer vara där ett par dagar. Själv. Så, jag tänkte att jag kanske skulle försöka mig på en video. Vad tror ni om det? 

Det blev ingen träning idag tyvärr, åkte hem till moster och gosade med mina prinsessor istället. Så underbart att kunna göra det när jag vill efter jobbet nu! 

Imorgon väntar ett ganska långt pass, 7-16 är det som gäller. Sen ska jag ner på stan och kika i lite affärer tänkte jag. Hälsa på mami och pröva lite skor! Har fortfarande inte hittat dem perfekta klackarna att jobba i. Letar som en tok efter det! Har dock hittat lite fina byxor på nelly.com (adlink) som jag klickat hem. Hoppas dem passar, är lite tråkigt att jobba i förstora kläder.. 

HÄR (adlink) // HÄR (adlink)

HÄR (adlink) // HÄR (adlink)

 

Glöm inte att vara glada för varandra. Var inte avundsjuka, tänk på det positiva med att folk lyckas istället. Lyft varandra och kämpa för varandra. Det kommer ni att komma längst på. Jag lovar. Vi får se hur mycket som passar utav det jag beställt. Förhoppningsvis allt! 

 

PUSS -M💋

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas