maadelleines

Rump band?

(Inlägget innehåller Adlinks!) 

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår sådär. Känner en förkylning komma smygandes igen. Vilket absolut inte är bra... Men, det får vi ta senare. När det är ett verkligt problem! 

Igår hämtade jag ut mitt paket ifrån Gymgrosisten! Fick hem lite roliga grejer faktiskt. Bland annat dessa miniband! Eller så kallade rump band! Har ni läst mitt inlägg om triangelträning? Om ni har missat det kan ni hitta det HÄR (adlink)  

Det ska bli så himla kul att testa dessa, ska göra det ikväll redan faktiskt! Så himla smidigt att dem kommer i en liten väska/påse som man smidigt bara kan packa ner i väskan. Perfekt med ordning! 

Alla band har olika motsånd. Vilket även står på dem! Det gröna är det band som har mest motsånd det är märkt med "TUNG", sedan kommer det lila som är märkt med "MEDEL", det rosa är märkt med "LÄTT" och det gula med "EXTRA LÄTT". Beroende på vilken övning som det gäller så kommer jag att använda alla band. 

HÄR (adlink) hittar ni banden! 

Jag har faktiskt smyg testat banden lite nu när jag är hemma, och dem är verkligen jättebra. Det bästa med dem är ju att det går att göra så otroligt många övningar med dem. Jag lägger in lite tips på ett par! 

Har ni andra tips på övningar, eller andra roliga saker ni tycker att jag ska testa. Kommentera gärna det! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas