maadelleines

Sista dagen!?


Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår riktigt bra, riktigt riktigt bra. Idag på jobbet råkade jag överhöra två tjejer som diskuterade om livet. Kände verkligen igen mig i konversationen haha. Det hade absolut kunnat vara jag och Emmis som pratade om detta. Men hur som helst. Tjejerna diskuterade dels en rad olika killproblem, att dem vill köpa varsin fin accessoar. Alltså, något exklusivt. Liknande en sjal, väska armband eller något annat. 

Dem diskuterade även hurvida man borde unna sig vardagslyx. Och alltså, JA! Vardagslyx! GO GIRLS!! Eller ja, killar ni också såklart. Men det är verkligen något jag har fått upp ögonen för senaste tiden. Det är så skönt att tjäna sina egna pengar, köpa sig något fint eller helt enkelt bara ta en AW! Om det är så är att köpa en ny vacker klänning, ta sig ett glas bubbel, gå på bio en onsdag eller liknande. Man borde verkligen leva lite i lyx varje dag. Som om det vore sista dagen. På ett sätt. Men samtidigt inte unna sig för mycket varje dag. Då märker man ju inte att det är speciellt om man gör det varje dag så att säga. 

På tal om att unna sig... SER NI BLUSEN?! Alltså, för det första. HUR underbara ärmar?! För det andra. Vet ni vilken storlek jag har på mig?! DET ÄR EN 42?! Alltså va?! byxorna var lite tighta. Skyller på att jag precis tryckt i mig en skål kyckling ifrån Icha Icha... Haha. Men alltså. Samma sak där. Byxorna var också i storlek 42?! Är HELT  i chock! 

Nu är det dags att ta tag i lite städning, hinner liksom inte göra klart allting när ja jobbar så mycket. Imorgon har vi fullspäckat schema... Trots ledig dag så kommer jag nog ha ännu mer än normalt att göra haha. Sov gott med er mina fina. Glöm inte att unna er något lite dyrare snart. Om det så är en hårborste, ett par solglajjor eller ett glas bubbel. Det är vi värda tjejer! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas