maadelleines

Snälla tjejer, sluta.

(Bild från gårdagens festligheter)

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår oförskämt bra med tanke på vad jag drack igår haha. Har fixat lite inför min lilla trip imorgon. Nya naglar, tvättat och donat lite. Det återstår bara ca 15 saker att göra sen är jag i mål!

Väntar på två paket som jag måste ha innan jag åker imorgon. Så vill få så mycket som möjligt klar ikväll för att kunna få undan lite datorjobb imorgon. Även om jag kommer kunna göra mycket på tåget är det skönt att ha lite påbörjat så att säga. 

Ska även fota min haul imorgon. Har försökt ett par gånger men det har verkligen inte gått. Så frustrerande att det inte blir som man har tänkt sig... 

En annan sak jag har funderat på ett tag är att vi tjejer liksom trycker ner varandra? Det är sällan jag hör någon prata gott om att andra lyckas. Förstår ni vad jag menar? Det är sååå ofta jag ser på sociala medier, hör folk prata på jobbet osv osv om att "hon har bara haft tur" "hon gled in på en räkmacka" "hennes föräldrar betalar allting" ja ni vet sånna saker. Tjejer, eller kvinnor rättare sagt är så fruktansvärt avundsjuka. Ja, jag är också det. och det suger verkligen att vara det. Det tar så brutalt mycket energi. Man blir ju trött av att bara tjura hela dagarna istället för att jobb för sina drömmar och lyckas på sikt. 

Varför kan vi inte bara vara snälla emot varandra? Glada och stöttande emot varandra? Jag själv är otroligt dålig på detta. Just därför skriver jag det här inlägget. För att jag inte orkar längre, jag orkar inte vara avundsjuk längre. Jag orkar inte behöva förklara för folk att mina föräldrar inte betalar för mig. 

Kan vi inte bara gå ihop allihopa och sprida en massa pepp, motivation och kärlek? Snart kommer hösten och vi kommer verkligen behöva det då. när det blir kallt och grått ute... 

Nej, nu är det dags för en peeling och en färgbomb! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas