maadelleines

Söndagsångest, packa med mig!

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår skit faktiskt. Har sådan brutal söndagsångest så ni förstår inte. Har ett par pass kvar på mitt gamla jobb. Det är inte det att jag inte står ut där. Men, jag har jobbat så himla mycket senaste tiden att jag inte ens vet hur många lediga dagar jag har haft sen studenten... Självklart är det mitt eget val och jag klagar inte på det sättet, jag menar. Det är ju trevligt med pengar på kortet... Hehe. 

Men, till det dåliga med att jobba så mycket... Det ser ut som skit i min stuga. Som om någon släppt en bomb mitt i och allting har åkt omkring... Det har gått alldeles för lång tid nu, jag orkar inte ha det såhär längre haha. 

 

Det som behöver göras innan jag får blunda för kvällen är följande...

 

- Byta lakan

- Städa upp på golvet 

- Packa väskorna för imorgon

-Ta fram kläder till imorgon

 

Det är med andra ord inte jättemycket att göra, men usch vad det tar emot ändå faktiskt. Imorgon ska ni få se mina nya träningskläder som jag köpt ifrån jobbet. Är så taggad på att få hem och testa det, om nu postnord håller vad dem lovar... Det vet man ju aldrig. 

Har beställt två toppar och lite annat smått och gott så det kommer jag givetvis att visa er. Nej nu måste jag sätta fart. Lika bra att få det gjort helt enkelt! 

Imorgon ska vi träna rumpa igen! Jag ska testa lite nya övningar och berätta hur det gick för er sen. Så kika in imorgon vid middagstid igen! 

 

 

PUSS -M💋

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas