maadelleines

Tjockisar kan inte...

(Bild på mig när ja har både klänning och klackar, trots att jag är en tjockis 😉)

 

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Haha alltså jag måste dela med mig utav en historia ifrån jobbet idag igen. Det är så roligt att tjuvlyssna på vissa människor ibland. Även om jag 99 gånger av 100 blir fruktansvärt arg... Haha. Men det jag fick höra idag var nog droppen. Tyckte verkligen så synd om den ena kvinnan. 

Det var två kvinnor som kom in i butiken, en lång smal, i skyhöga stilettklackar och inte helt äkta. Fyllda läppar, fixade bröst och ja det mesta. Missförstå mig inte. Hon var så himla vacker! Hade perfekta naglar, en gudomlig väska och helt vansinnigt snygga skor. Hennes väninna hade ett par jeans, kil klackar och en chiffongblus. Hon var lite mer kurvig. Lite som mig. Större byst, smalare midja och lite bredare höfter. 

Dem gick omkring i butiken ganska länge och kom tillsist till vår vägg med stay-ups och stockings. Dem kikade på alla olika modeller och tog ett par utav varje sort tror jag. När den smala långa kvinnan plötsligt avbryter sin väninna och dem börjar genast diskutera huruvida tjocka människor inte kan ha varken stockings, stay-ups eller klackskor... Jag blev så galet förnedrad.... Alltså ni förstår inte hur arg jag blev. För er information så kan jag meddela att vi tjockisar kan ha allt det ovannämnda... 

Anledningen till varför jag ville ta upp detta är att jag är så förbannat less på att alla hela tiden tror att tjockisar, mer kurviga eller vad man nu vill kalla det inte kan vissa saker? 

Tjockisar kan inte gå i klackar...

Tjockisar kan inte ha kjol...

Tjockisar kan inte ha stayups...

Tjockisar kan inte ha stockings...

Tjockisar kan inte ha tighta kläder...

Tjockisar kan inte hit och kan inte dit.... På riktigt, hur trötta är vi inte på att höra det här? 

 

För att provoera riktigt ska jag ta med mig hela familjen ner i källaren och kolla på Natt på museet och äta lins chips i mina nya stay-ups! 

 

PUSS -M💋

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas