maadelleines

Visa sig i underkläder?!

Hej på er finisar, hur mår ni? Jag mår superbra, är lite trött. Var chaufför inatt så kom inte isäng ordentligt förens efter fyra imorse. Sen upp tidigt, fixa i stugan, in och äta frukost och köra syster till mormor för att sen hinna racea till gymmet innan det skulle bli party. Så när jag kommer fram är gymmet stängt?! Ni förstår inte hur fruktansvärt sur jag blev. Hade verkligen laddat upp ordentligt för att svettas till ett par avsnitt utav Riverdale... 

Gick och solade en stund istället, det är ju så himla skönt. Gör det inte allt för ofta och det var flera månader sen sist så det var behövligt så att säga hahah. 

Kom att tänka lite på en sak när jag skulle sola, det är väldigt ofta som det pratas om att människor som inte är smala absolut inte kan visa sig i bikini eller liknande. Men vilken jädra bullshit det är egentligen. Här står jag i sport-bh och gym-tights fortfarande överviktigt men så förbannat stolt över mig själv. Jag känner inte någon som gjort de resultat som jag har fått fram. Är förbaskat stolt över att jag tog tagit tag i mitt liv och faktiskt förändrat det. Ja vet att jag tjatar om det. Men det var så himla längesen jag var stolt över mig själv på det här sättet som jag är nu. 

Jag är lite närmre att älska mig själv tillräckligt för att låta någon annan älska mig. 

Nu ska jag ut och agera Judit och Judit med mamsi, herregud så man ser ut. Men vad gör man inte för moster! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas