maadelleines

Update hälsoresan: "- 50cm"

(före och efter bilder på mig) 

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår fantastiskt trots den lilla förkylningen som ligger någonstans djupt inne i kroppen. Har inte gjort speciellt mycket idag, varit hos moster och snick snackat lite om morgondagens festligheter. Kameran få givetvis följa med! 

Idag innan jag åkte till moster mätte jag mig i midjan och vet ni, nu är det hela 40 cm som är borta. Målet är ju 50 kilo och 50 cm innan jag fyller 20 år. Vilket är om nio månader. Så det ser ju otroligt ljust ut! Jag kommer uppdatera er om min kost efter helgen. Jag har ändrat om lite och kommer berätta mer ingående om det! 

Det viktigaste är verkligen vad du stoppar i dig. Jag har fuskat lite ett tag och märker genast enorm skillnad på både energi och på vågen. Jag blir mycket tröttare när jag inte sover ordentligt vilket är en självklarhet. När jag är i Göteborg ska jag faktiskt ta tag i att sova ordentligt igen. Det är så mycket lättare att göra det när man är borta tycker jag. Eftersom jag kommer att jobba och dessutom åka ner själv så blir det som en weekend att bara ta hand om mig i en fantastisk stad. Vilket ska bli så galet skönt! 

Imorgon blir det ett långt cardio pass. Ska satsa på att slå PB imorgon. Vilket är över 15, timme på crosstrainern. Det ska bli skönt att svettas ordentligt igen. Älskar det! Sen basta och göra inpackning inför kvällen. 

Vad ska ni göra imorgon? 

 

Natti natti! 

 

PUSS -M💋

Har man inget annat att vara upprörd över...?

 

(ÄLSKAR den här bilden, det är nog en utav de finaste bilderna jag har på mig faktiskt)

Hahah hej på er mina finisar. Hur mår ni? Jag är sjukt förbannad hahah. Eller alltså jag är så sur på nelly.com. Beställde lite saker som jag ska ha med mig när jag tar min lilla trip till Göteborg. Bland annat en mjukisdress och ett par jobbskor och ett par byxor som jag tänkte åka i. Men nu verkar det inte som att dem kommer hinna komma innan jag åker. 

Känner dock att livet är på topp nu eftersom jag inte har något annat att vara upprörd över just nu. Så på ett sätt är det ju helt fantastiskt. Har myst med farmor en stund på eftermiddagen och pratat lite. Vi ses tyvärr inte så ofta längre nu när jag jobbar nästan varje helg. Träffade Pihlen en stund och vi var runt i lite butiker. Så imorgon kommer en collective haul. Varit strul med lite paket men nuså har jag fått hem det mesta. Ja förutom det ifrån nelly då. Köpte lite saker när jag ändå var på Gränby med Pihlen. 

Nu ska jag faktiskt raka vägen i säng. Måste sova och vila i mängder nu känner att den här envis förkylningen som ligger under i kroppen inte vill ge sig. Vilket känns otroligt surt... 

 

PUSS -M💋

ÄNTLIGEN

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår så underbart bra. Jag vet att jag väldigt ofta gnäller och skäller. Men idag, jag är så oerhört tacksam och lycklig över att jag har det jobb jag har. Att jag varje dag får utvecklas och lära mig nya saker. 

Jag vill våga påstå att vad som än händer i mitt liv, om jag får barn, om jag gifter mig allt sånt. Det här året kommer att alltid att vara det bästa i mitt liv. Jag har uppnått så mycket, lärt mig så mycket och framförallt fått väldigt klart för mig vilka som är mina riktiga vänner. 

Jag har tagit studenten, med en examen. Vilket var så lång bort som horisonten för bara ett par månader sen. Jag har gått ner nästan 40 kilo, blivit starkare i kroppen, starkare mentalt och framförallt mer pigg och mycket gladare. 

Jag har vågat ta chanser, trott på mig själv och utmanat mig. Var inte rädda för att misslyckas om. Det gör inget. Det går att lösa på något sätt. 

Nu ska jag ta tag i lite städning innan det är dags för sängen. Hinner aldrig klart ordentligt. Men ikväll blir det nog äntligen rent och fint igen. Ska lägga i rena lakan och kika på en Beckfilm tror jag. Har ni tips på filmer? Kan ni inte skriva några. Har slut på nya filmer som jag vill se! 

Sover med den här underbara masken ifrån Clinique idag igen. Den gör verkligen underverk för torrisar som mig! 

PUSS -M💋

Ni måste hjälpa mig

 

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag vet inte riktigt om jag har drömt. Eller om det är på riktigt. Eller jo, okej haha såklart det är på riktigt men det känns som en prinsessaga.. 

Jag har lite funderingar på vad jag absolut inte får missa i Göteborg. Jag ska nämligen ta mig en tripp dit snart och utforska staden. Bra för framtida gånger så att säga hehe. 

Har ni restaurang tips, någon mysig uteservering eller liknande? BOMBA med ALLT! Jag kommer vara där ett par dagar. Själv. Så, jag tänkte att jag kanske skulle försöka mig på en video. Vad tror ni om det? 

Det blev ingen träning idag tyvärr, åkte hem till moster och gosade med mina prinsessor istället. Så underbart att kunna göra det när jag vill efter jobbet nu! 

Imorgon väntar ett ganska långt pass, 7-16 är det som gäller. Sen ska jag ner på stan och kika i lite affärer tänkte jag. Hälsa på mami och pröva lite skor! Har fortfarande inte hittat dem perfekta klackarna att jobba i. Letar som en tok efter det! Har dock hittat lite fina byxor på nelly.com (adlink) som jag klickat hem. Hoppas dem passar, är lite tråkigt att jobba i förstora kläder.. 

HÄR (adlink) // HÄR (adlink)

HÄR (adlink) // HÄR (adlink)

 

Glöm inte att vara glada för varandra. Var inte avundsjuka, tänk på det positiva med att folk lyckas istället. Lyft varandra och kämpa för varandra. Det kommer ni att komma längst på. Jag lovar. Vi får se hur mycket som passar utav det jag beställt. Förhoppningsvis allt! 

 

PUSS -M💋

 

Söndagsångest, packa med mig!

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår skit faktiskt. Har sådan brutal söndagsångest så ni förstår inte. Har ett par pass kvar på mitt gamla jobb. Det är inte det att jag inte står ut där. Men, jag har jobbat så himla mycket senaste tiden att jag inte ens vet hur många lediga dagar jag har haft sen studenten... Självklart är det mitt eget val och jag klagar inte på det sättet, jag menar. Det är ju trevligt med pengar på kortet... Hehe. 

Men, till det dåliga med att jobba så mycket... Det ser ut som skit i min stuga. Som om någon släppt en bomb mitt i och allting har åkt omkring... Det har gått alldeles för lång tid nu, jag orkar inte ha det såhär längre haha. 

 

Det som behöver göras innan jag får blunda för kvällen är följande...

 

- Byta lakan

- Städa upp på golvet 

- Packa väskorna för imorgon

-Ta fram kläder till imorgon

 

Det är med andra ord inte jättemycket att göra, men usch vad det tar emot ändå faktiskt. Imorgon ska ni få se mina nya träningskläder som jag köpt ifrån jobbet. Är så taggad på att få hem och testa det, om nu postnord håller vad dem lovar... Det vet man ju aldrig. 

Har beställt två toppar och lite annat smått och gott så det kommer jag givetvis att visa er. Nej nu måste jag sätta fart. Lika bra att få det gjort helt enkelt! 

Imorgon ska vi träna rumpa igen! Jag ska testa lite nya övningar och berätta hur det gick för er sen. Så kika in imorgon vid middagstid igen! 

 

 

PUSS -M💋