maadelleines

Kortare hår & ny motivation till livet

Hej på er mina fina. 

Hur mår ni idag? Jag mår F A N T A S T I S K T. Det har hänt en del i mitt liv sen vi hördes senast. Bland annat har jag flyttat hem till Uppsala igen. Efter en dipp till en svag depression, eller. Nej inte en depression, men en förut speciell person i mitt liv har bara vänt upp och ner på A L L T. Att man har mage att komma tillbaka och tro att bara för att det passar för den personen så, ska det automatiskt vara frid och fröjd för mig också? Nej usch alltså, kräks. Så oförskämt! 

Har funderat en del på ett par saker som min gamla chef, som för övrigt är en av de bästa kvinnorna i världen. Amanda, om du läser det här. Så är du en av mina största förebilder i livet, och jag saknar dig S Å mycket. 

Har föresten klippt av mig håret hörni. Är så nöjd, känner mig verkligen mer mogen och anser själv att jag ser ut mer som en kvinna i en lite kortare frisyr. 

Det har helt ärligt inte hänt något i mitt liv som har varit värt att skriva om, det blir så enformigt att bara skriva om träning, jobb och kärleksproblem. Vad vill ni läsa om? Ett par av er är ju faktiskt fortfarande kvar här, vilket är så roligt! Det blev ingen julkalender i år då jag helt enkelt inte har orkat komma på vad den skulle handla om plus att tidigare år har jag inte kunnat fullfölja det. Så, det är bättre att hoppa över det helt! 

Känner mig så motiverad till att börja skriva här igen, så. Jag måste bara komma på vad jag ska skriva om haha. Så är jag tillbaka sen! 

Nu ska jag piffa till mig lite och sen hämta familjen! 

 

PUSS -M

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas