maadelleines

New nails

Godmorgon mina fina, har ni sovit gott? Jag vaknade för ett tag sedan, utav att solen som sken igenom fönstret. Är verkligen vår i luften idag! Fantastiskt! Anyways, var och fixade naglarna igår. Tråkigt nog så förstörde han nagelbanden runt om på ALLA naglar... Är i övrigt relativt nöjd faktiskt. Det brukar bli väldigt mycket bättre, har gjort naglarna där i snart 3 år. Men med personalbyte osv så är det klart att det blir skillnad så att säga!

Älskar färgen! Det är ett OPI shellack som är i färgen tiramisu for two! 

Vad ska ni göra idag? 

PUSS -M 💋

Rapide for brows

Hej på er mina fina, hur mår ni? Har ni haft en bra dag? Jag har haft en fantastisk dag. En riktig fixardag för utseendet! Naglar och bryn är fixade, känns fantastiskt skönt! Är supernöjd med brynen. Hann inte med att ta före och efter bilder... Det gick snabbt som tusan, tog inte mer än 17 minuter att färga, forma, tråda och styla! 

Hon ändrade inte formen speciellt mycket, vilket jag tycker var lite konstigt men är supernöjd över lag med allting! Har ni testat trådning? Det gjorde inte alls ont faktiskt, snarare kittlades lite måste jag säga. Det är nog väldigt olika för alla dock. Stackars tjejen som satt bredvid mig grät nästan och var tvungen att avbryta sin behandling med jämna mellanrum. 

Har ni inte varit där tycker jag absolut att ni ska gå dit och testa! Dem har massor av olika behandlingar, nästan 30 stycken tror jag att jag räknade till.

Jag valde den behandlingen som heter "Luxe Brows" Då ingår färgning, trådning, formning och styling. Behandlingen tar ca 20 minuter och kostar 320:-

HÄR kommer ni till deras hemsida! 

PUSS -M 💋

ÄNTLIGEN

Ighhh hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår fantastiskt, vädret är fantastiskt och snart är arbetspasset slut. Eller haha, det är lunch nu i alla fall!

Men hur som helst, det här med bryn. Det är ju inte alltid en kul historia! Jag har ledsnat på mina, det blir bra ena dagen och sedan katastrof andra... Nej, nu får det räcka. Jag som alla andra lovade mig själv att 2017 kommer bli ett fantastiskt år. Med en massa spännande saker, en utav dessa är att göra mer saker för mig själv. Jag unnar mig absolut saker i form utav shopping men väldigt sällan andra saker. 

Så! Imorgon är det en riktig fixardag som gäller! Både bryn och naglar ska få sig ett lyft! 

Har ni gjort någon behandling på Rapide for Brows? Jag hörde talas om dem för ett par månader sen när dem gjorde ett samarbete med Therese Lindgren, det blev verkligen chict och perfekt så jag hoppas självfallet på samma resultat! 

När det gäller naglar blir det i vanlig ordning ballerinaform tror jag, och någon form utav nude färg. Vilken färg föredrar ni på era naglar? 

PUSS -M 💋

New in

Ni kan köpa dessa HÄR  //HÄR 

Fick hem dessa skönheter igår. Har ju lovat er att visa mer outfits och framförallt fler bilder på mig. Vet att jag inte varit den bästa på det nu... Men det kommer, som allt annat. 

Den vita lilla toppen är fantastiskt söt! Något liten över bysten, men det löser sig! 

Har ni något på er inköpslista för våren? Jag har en del saker kvar, visar er den ikväll! 

PUSS -M 💋

 

Saker jag vill göra innan min födelsedag...

🌾 Minus 15 kg

🌾 En hotellövernattning och bara leva 

🌾 Göra en ansiktsbehandling 

🌾 Hitta den perfekta hårfärgen inför studenten

🌾 Springa milen på under en timme 

🌾 Hitta en ny stil

🌾 Kämpa

Har ni saker ni vill hinna innan ett visst datum. 

PUSS -M 💋