maadelleines

Måndag igen

Hej mina fina, hoppas ni haft en fantastik helg. Det har jag, men nu är det tillbaka till skolan igen. Motivationen till skolan just nu är 0. Det ända som är motiverande till att vara här är att det för varje dag rätt uppenbart blir en dag mindre till studenten. Det är lite läskigt faktiskt, har inte ens vågat kolla på studentklänning än... Vit är ju inte min färg direkt. Hoppar helst över de... Men men det är ju en gång man gör det så får väll försöka ta mig i kragen och leta rätt på lite olika alternativ. 

PUSS -M 

Helg mys med Emmis

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår bra, är lite trött efter att ha sovit dåligt i natt. Är hos Emmis nu och kikar lite film. Haha har ni sätt Central Intelegence? Om inte så gör det haha den är fantastiskt rolig!

Ska röra mig hemåt snart och fixa i ordning i stugan så det har en sån "nystädat" känsla. Är inte det den absolut bästa känslan som finns? Imorgon blir det en låg dag för övrigt, ska fixa med bilen, plugga, träna, gå på bio &middag med papi, byta lakan, göra ansiktsmask och en massa annat. 

På onsdag ska jag börja med en helt ny grej på gymmet. Så imorgon ska jag testa lite olika nya övningar som jag inte brukar göra annars, har ni tipps på någon killer övning som ni brukar göra? 

PUSS -M 💋

På jakt

dröm

 

Hej finisar, alltså. Jag är på jakt efter den PERFEKTA bombarjackan.... Den måste vara svart. Haha, helst med fickor som man kan stänga ordentligt alltså med dragkedja... 
Har ni tips på vart man kan hitta? Jag har ju väldigt breda axlar för att vara tjej... Så gärna någon som skulle passa! 
 
PUSS -M 💋

Dagens

Örhängen lily and rose / Armband Edblad / Armband Dyrberg kern 

Dem här smyckena får det bli idag. Tre favoriter. I övrigt blir det svarta flair jeans, en supersöt topp med spets ifrån H&M och sen ytterst lite smink. Lite rouge, bryn och kanske lite läppar. 

 

Här kommer mina 5 bästa tipps till att känna sig fräsch direkt!  

1: Använd torrschampo, det ger snabb volym och fräschar upp håret direkt om du har tight om tid! 

2: Satsa på en flawless bas med ett läckert läppstift.

3: Våga har håret uppsatt ibland, kör en lös knut och en poncho!

4: Tvätta ansiktet med iskallt vatten och skrubba med en micro peeling! 

5: Byt alla kläder, en självklarhet iof. Men väldigt simpel sak att göra för att känna sig fräsch! 

PUSS -M 💋

Äntligen

Alltså, ÄNTLIGEN. Äntligen har det kommit något som är gott ända tills burken är slut. Alltså, ni förstår inte hur god den här är. Det är galet. Har ni inte testat den här proteinpuddingen så måste ni verkligen göra det. Så himla god! Den finns att köpa på ICA, eller ja jag köpte mina på ICA i alla fall. Det här är ju perfekt att ha som efterrätt till en nyttig middag också! 

Äntligen kan jag äta frukost på morgonen utan att må dålig! 

PUSS -M 💋