maadelleines

Äntligen händer det!!

Hej på er mina finisar, vad har ni gjort idag? Jag har pysslat i mitt rum. Nu äntligen är det dags att byta rum med sessan, hon behöver mer utrymme att leka på och jag behöver ett kontor. Så det passar utmärkt att vi byter. Ska äntligen få mer förvaring till alla mina kläder, skor och smycken. Det kommer bli så bra, och ni kommer såklart att få följa med på resan! 

Känns lite som att jag precis flyttat hit, det ekar i rummet nu när alla tavlor och de flesta möblerna är borta. Det känns lite konstigt att det snart är dags för flytt på riktigt. Jag kommer berätta mer om det när jag själv vet mer haha. 

Det är lite mysigt ändå att pyssla hemma, gå i mjukiskläder och döda ett par filmer. Har mina missar hemma som tycker det är väldigt spännande att jag håller på och stökar omkring här. Vill verkligen ha semester nu, en dag ledigt är bättre än ingenting. Som tur är älskar jag mitt jobb, det är så fantastiskt. Viktigt att man trivs på sin arbetsplats! 

Är ju lite mysigt ändå med tv:n på golvet, sängen inte som den ska och resten av rummet är tomt. Snart ska jag göra mig klar för sängen. Imorgon ska vi på äventyr till Västerås! Det ska bli spännande! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas