maadelleines

Hur orkar folk gör såhär i flera år?!

(Bikini ifrån Hunkemöller, ungefär ett år sedan jag köpte den.  Då visste jag ju inte att jag skulle jobba här nu!!)

 

Hej på er mina fina, alltså. Jag måste fråga er en sak nu... Var helt ärliga. Men asså är det inte förjävligt att pendla? Jag har gjort det i tre dagar och gråter varje kväll när jag kommer hem. Om det sen är för att jag är kass på Stockholm, eller om det är för att det tar mig 3 timmar att åka till jobbet och tre timmar hem... Svårt att avgöra. Jag åker vanligtvis bil till centralen hemma, sedan pendel till TC, därefter tunnelbana till Skärholmen. Inte så jobbigt kan man ju tycka.

Men nu förstår ni. Nu har dem stängt av vissa stationer på röda linjen som jag åker. FÖR OMBYGGNAD!? HUR FRÄCKT?! Så, nu måste jag åkta bil till centralen hemma, ta pendeln till Stockholm södra, gå nästan en km för att komma till Mariatorget, för att därifrån ta pendeln till Skärholmen. Det låter ju inte jätte invecklat direkt. MEN fy vilken tid det tar. Det är precis så att man missar den ena för att den andra var försenad osv osv. Ja ni förstår. 

Så, min fråga till er är, ni som pendlar. Pendlar ni långt? Hur orkar ni?! Finns det några smarta knep man kan ta till för att det ska bli lättare? Eller något annat som allmänt skulle göra allting lättare just nu haha. 

Ikväll ska jag inte göra någonting alls faktiskt, bara vila och ta det lugnt. Det ska bli så himla skönt! Ja juste, nya matlådor ska göras också. Men för övrigt ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon film! 

Vad ska ni göra?

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas