maadelleines

Idag hände det omöjliga

Okej alltså vet ni. Idag, hände en helt galen sak. Jag var och fixade naglarna på stan med mami och sessa, sedan gick vi i lite affärer och fyndade på rean. Självklart kommer en bild-haul imorgon! Men återigen till den sjuka saken. Ni vet hur jag har tjatat om att ha saker i "hårt" tyg. Alltså mer vävda tyger. Idag hittade jag en fantastik klänning i storlek 44... Smått besviken gick jag förbi snurran där den hängde och fortsatte kika runt bland all rea. Efter ett tag kom jag på mig själv att, jösses. Jag har ju gått ner 25 kilo nu och kan förhoppningsvis ha den klänningen. Tog med den och en annan klänning i samma storlek för att testa. Och vet ni, DET GICK?! 

Helt galet att det fungerade. Det är alltså minus 4 storlekar på lite drygt två månader... Sån fantastisk känsla. Heelt galet, det känns fantastiskt på flera sätt faktiskt. Dels för att jag verkligen ÄLSKAR kläder. För att det jag har kämpat för äntligen har fungerat och för att jag snart kan ha min drömstil med vackra kostymkjolar och skjorta. Längtar så jag spricker! 

Idag får ni en halvkass mobilbild. så ni i alla fall får se hur den ser ut. 

 

Imorgon tänkte jag berätta om mer om lite nya saker som kommer ske inom en framtid! Jag är super super spänd på dessa, så jag hoppas att ni också är det! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas