maadelleines

Sluta tycka synd om dig själv!

Hej på er finisar, hur mår ni? Jag mår bra, men är lite rasslig. Ska strax lägga mig för att sova. Blir en tidig morgon imorgon! Har kikat lite på youtube ett tag och kollat ett par klipp. Det slog mig nu att folk gnäller så förbannat mycket om hur synd det är om dem, att de är överviktiga, inte vältränade osv osv. Men asså vet ni. ALLA kan, bara man vill det. 

Man kan i alla fall försöka, man vet aldrig hur stark man är förens man har försökt. Det är så irriterande att se hur folk bara hela tiden tar den lättaste utvägen. Jag förstår inte hur man kan vara så lat, eller på ett sätt gör jag det. Jag har också varit så, men. Sen tog jag tag i saker och det fungerade. 

Tyck inte synd om er själva innan ni har försökt att göra det ni vill göra. Man är så mycket starkare än man tror, det som inte dödar härdar. Så enkelt är det. 

Man måste våga, annars kommer man aldrig att göra det man drömmer om. Man ska ha drömmar. Mål att sträva emot. När folk säger att dina drömmar är lite för stora. Lägg till lite extra. 

Min högsta dröm är fortfarande att bli mäklare helst i USA. Det kommer jag bli, på ett eller annat sätt. Sen om det blir i USA, Sverige eller någon annan stans så får det bli så! 

Jobba för det ni vill, om det så är ett jobb, en ny bil, bostad, en partner eller en smokin body. Jobbar man hårt, kommer det löna sig förr eller senare. 

Bilden är ifrån innan jag började träna någon gång i slutet utav mars tror jag för att vara riktigt exakt. 

Nu ska jag tvätta ansiktet och sova, vi hörs imorgon på tåget! 

 

Natti natti -M💋

En egen butik?!

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag mår bra, just nu är det kaos och katastrof i mitt rum. Jag och sessan ska ju byta rum i sommar så jag måste tömma min garderob då det ska renoveras en del innan hon kan flytta in här. Så för närvarande är det kläder och galgar lite överallt faktiskt. Håller på att rensa ut de kläder som är för stora och kläder som jag inte använder längre. Jag har verkligen för mycket utav typ allting. Har inte vågat räkna alla mina bh:ar och trosor. Kanske ska göra det någon gång haha. 

När min garderob är klar kommer det se ut och kännas som om jag är på jobbet haha... Ska ha vitt och guld i rummet. Men, har tagit hem en MASSA galgar som ändå skulle slängas. Så nu kommer det verkligen synas hur mycket saker jag har därifrån. Men det kommer bli så himla fint när det är klart! 

Självklart kommer ni att få följa med på resan ifrån början till färdigt rum! 

Undrar hur lång tid detta kommer att ta, just nu är schemat fullbokat ända till i slutet utav augusti!? SÅ KUL! Jag har kikat på lite inspo och drömt mig bort till när jag en gång om ett par år bor i ett vacker hus. HUR FINA är inte dessa walk ins... Blir ju heeelt kär i dem allihopa varenda gång jag kollar på bilderna. Jag vill ha det ljust och fräscht men ändå lite coolt. Mamsen och jag får sätta oss och planera lite helt enkelt! 

Det kommer bli så himla enkelt att hålla ordning när jag får mer och mer förvaring. Nu måste jag återgå till galgandet, inte det roligaste. Har dock ett nytt avsnitt av Shadowhunters att kika på, sen kan ju en och annan film slinka ner också. Längesen jag kunde mysa omkring såhär på nätterna. Jag vet att det inte är bra, men imorgon ska jag vara duktig igen... Pinky promise! 

 

Natti natti -M❤️

 

Hur orkar folk gör såhär i flera år?!

(Bikini ifrån Hunkemöller, ungefär ett år sedan jag köpte den.  Då visste jag ju inte att jag skulle jobba här nu!!)

 

Hej på er mina fina, alltså. Jag måste fråga er en sak nu... Var helt ärliga. Men asså är det inte förjävligt att pendla? Jag har gjort det i tre dagar och gråter varje kväll när jag kommer hem. Om det sen är för att jag är kass på Stockholm, eller om det är för att det tar mig 3 timmar att åka till jobbet och tre timmar hem... Svårt att avgöra. Jag åker vanligtvis bil till centralen hemma, sedan pendel till TC, därefter tunnelbana till Skärholmen. Inte så jobbigt kan man ju tycka.

Men nu förstår ni. Nu har dem stängt av vissa stationer på röda linjen som jag åker. FÖR OMBYGGNAD!? HUR FRÄCKT?! Så, nu måste jag åkta bil till centralen hemma, ta pendeln till Stockholm södra, gå nästan en km för att komma till Mariatorget, för att därifrån ta pendeln till Skärholmen. Det låter ju inte jätte invecklat direkt. MEN fy vilken tid det tar. Det är precis så att man missar den ena för att den andra var försenad osv osv. Ja ni förstår. 

Så, min fråga till er är, ni som pendlar. Pendlar ni långt? Hur orkar ni?! Finns det några smarta knep man kan ta till för att det ska bli lättare? Eller något annat som allmänt skulle göra allting lättare just nu haha. 

Ikväll ska jag inte göra någonting alls faktiskt, bara vila och ta det lugnt. Det ska bli så himla skönt! Ja juste, nya matlådor ska göras också. Men för övrigt ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon film! 

Vad ska ni göra?

 

PUSS -M💋

Såhär går man ner i vikt!

Hej på er mina finisar, hur mår ni? Jag vaknade en aning sent i morse men lyckades komma i tid till jobbet ändå! Har precis ätit upp matlådan på jobbet och har en stund kvar utav min rast. Det är väldigt många som frågar mig hur min kost ser ut idag, vad jag äter, äter jag godis, chips osv osv. Och ja, jag äter absolut godis och chips. Men en bråkdel av det jag åt förut. Jag planerar mina måltider och ligger på ett relativt jämt kaloriintag. 

Idag ligger jag på ca 2000 kalorier per dag. Ibland mer om jag styrketränar exempel eller kör cardio. Ibland mindre om jag inte tränar alls. Idag tillexempel. Kommer jag att äta ungefär 2000 kalorier. Den här appen har verkligen underlättat mitt liv senaste tiden. Den heter Lifesum! Man lägger smidigt in sina uppgifter i appen. Om man vill gå ner i vikt, bygga muskler eller gå upp i vikt. Den räknar ut vad du bör äta för att gå ner i vikt. Enligt appen kan jag nu äta ca 2370 kalorier per dag och ändå gå ner i vikt. Men jag försöker ligga runt 2000 som tidigare nämnt. Ibland 1500 beror på dag, humör osv osv.

Dagens lunch blev matlåda, nu är det dags att vara duktig och strikt igen. Har fortfarnde lång väg kvar att gå!Det här kommer vara din räddning om du verkligen vill gå ner i vikt. Ha koll på hur mycket du tar in varje dag, man kan smidigt lägga in sin träning och hur mycket vatten man dricker också. Det är såhär man går ner i vikt på riktigt. Det finns inga mirakel, hårt jobb lönar sig. På alla plan. Det ska krävas blod svett och tårar för att lyckas. 

nu är jag inne på min 11:e vecka med träning och kost. Folk runt om kring mig börjar se skillnad på mig och jag själv känner en enorm skillnad. Superkul!

Nu är rasten slut och det är dags att galga en massa bh:ar igen. SÅ KUL! 😍

 

PUSS -M💋 

"Att vara tjock är inget dåligt" Jo, man kan dö av det.

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår bra, något trött efter gårdagen och dagen har varit lite seg idag. Men är lite fundersam över en sak, jag fick en kommentar på det HÄR inlägget. Om att det inte är något fel med att vara tjock. Och nej, absolut inte. På ett sätt. Det är däremot FARLIGT att vara tjock. Vi tar mig som exempel. Det mesta utav min övervikt har och ligger fortfarande på magen. Vilket betyder bukfetma. Bukfetma är den fetman som genererar flest följdsjukdomar. Som exempel hjärt och kärl sjukdomar, diabetes typ 2, eller så dör du helt enkelt en för tidig död för att det samlas fett omkring dina organ som gör det svårare för kroppen att arbeta. 

Det är alltså INTE FEL att vara TJOCK. MEN det är FARLIGT. 

Jag är hundra procent säker på att ingen vill leva ett liv där man riskerar att dö på grund utav att man är tjock och ohälsosam. Jag vet, jag har varit och är fortfarande där. Innan jag började träna, var det jobbigt att gå i trappor längre sträckor. Det var jobbigt att göra en massa saker. Jag vill inte dö, inte nu. Jag är 19 år och har hela livet framför mig. En massa saker jag vill göra och massor av platser jag vill se. Därför tog jag tag i det. Ändrade kosten och började med träningen igen. 

Jag mådde otroligt dåligt över min vikt och mitt utseende för bara ett par veckor sen. Så JO, det är FEL att kalla vissa för tjocka. Man vet aldrig vad som ligger bakom en människa. Det är samma sak som att säga att "gud vad smal du är" till en som har anorexia. Det är minst lika fel. USCH. 

En sak som jag gjorde förrut var att småäta massor. Nu mera äter jag fem gånger om dagen. Där ett mål oftast är en sån här shake. Just denna smak upptäckte jag idag faktiskt. Dem är supergoda! Det är lagom att ta en sån och en frukt som mellis. Genom att äta regelbundet kommer inte ditt blodsocker att att åka som en bergochdalbana. Du impuls köper inte en massa socker för att du är sugen och går därmed ner i vikt. Enkelt va! 

Nu ska jag lägga mat i matlådorna och sedan ta en dusch! 

 

PUSS -M💋