maadelleines

Att motbevisa andra är min största drivkraft

(Bild ifrån min första AW med mina Hunkis tjejer, samt att vi firade mina första 20 minus kilon!)

 

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår så bra, lite för bra kanske haha. Imorgon är det jobbkväll. Faktiskt i MoS igen! Så kul och så himla lärorikt. Vad ska ni göra imorgon? 

 

Hur som helst, så här innan midnatt tänkte jag dela med mig utav något som jag tror att ni allihop kan ha en enorm nytta av. Nämligen hur jag hitta motivation till allting som jag under senare tid åstadkommit. 

 

Om någon säger åt mig "det där kommer du inte klara" " det där kan du inte göra" "det där går inte" etc etc alltså att en annan eller flera andra personer säger att jag inte kan. Det liksom tänds en brasa inom mig som säger att det är precis det du ska klara. Finns det något skönare än att motbevisa andra? Jag tror verkligen inte det. 

 

Den känslan som jag får i kroppen utav att kunna berätta för någon som inte trodde på mig att jag faktiskt klarat av det som dem sa inte skulle gå. 

 

Nu på bara en månad har jag verkligen motbevisat flera människor, inte minst mig själv. Folk idag verkar så rädda för att misslyckas. Vilket jag dock förstår, det var jag också. För två månader sen. Men va inte det! I synnerhet inte om du är ung. Jag har verkligen ändrat tankesätt, efter att en väldigt väldigt klok kvinna sa ett par saker till mig. Bland annat så sa hon " våga misslyckas nu, det ger mer erfarenheter" men också " tur det får den som förtjänar det" Om du läser det här Mathilda, så TACK för allt du har lärt mig under året. ❤️

Jag motbevisade nog de flesta i skolan när jag på studenten fick stipendium för STORA framsteg. 

Jag motbevisade många, men framförallt min familj genom att ändra min livsstil och ta tag i min hälsa. 

Jag motbevisade mig själv genom att klara av 30 minuter på crosstrainern för att sedan höja till 45!!

Jag visade mig själv och många andra att jag inte ger upp när det är lite tufft! 

 

Testa ni också, skäms inte för att ni lyckas. VÅGA ta risker, det kan vara det bästa ni någonsin har gjort. Jag skäms inte längre. Jag är stolt över det jag åstadkommit och över hur långt jag kommit i mitt liv på bara 6 månader. 

 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas