maadelleines

De mesta startar med ene dröm

Hej på er mina fina, hälften av arbetsdagen är förbi och det känns som det har gått 10 minuter. Jag är så tacksam över att få vara en del utav det här teamet. Det är fantastiskt och så himla lärorikt. Snart ska jag berätta vart det är, om det inte är någon som har listat ut det redan?

Ända sen jag var liten har jag haft stora drömmar. Jag ville bli både florist och advokat åt de allra mest kända filmstjärnorna. Jag ville bli egen företagare och starta en koncern. Alltså ett moderbolag och flera bolag under. Jag ville bli mäklare och flytta till andra sidan jorden för att leva i NEW YORK. Jag vill ha minst två bilar där jag sedan länge bestämt modeller. Jag vill bo i en herrgårdsliknande villa med flyglar och en lyxig uteplats med tillhörande pool och ett en egen kontorsbyggnad i en utav flyglarna. Jag vill vara min egen chef och leva livet fullt ut. 

Men folk har alltid sagt åt mig "jaja, det är kul att du drömmer." Nu har jag äntligen fått motbevisa många som inte trott på mig. Jag fick examen. Jag fick ett stipendium. Jag har gått ner 18 kilo?! I vikt. 

Har ni inte drömmar, skaffa er det. Drömmar kommer ta er genom livet. Det låter jätte flummig. Men jag lovar, det är så. Hade jag inte vågat drömma hade jag inte varit den jag är idag. Om det hjälper att skriva ner det på den lapp. Gör det. Ha en lista med saker du vill göra, bocka av dem när det är klart. Superenkelt! 

 

PUSS -M 💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas