maadelleines

"Det är bara ditt fel att vi bråkar, sköter du dig är allt bra"

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag är trött och har ont i både huvudet, magen och fötterna. Har jobbat mitt andra pass på mitt nya jobb. Som jag faktiskt tänker avslöja i ett inlägg imorgon! Såg att någon listat ut det redan, men jag vill ändå prata lite mer om det. 

Haha, jag ser hur trött jag ser ut på bilderna, och det är exakt så trött jag är också. Det har varit en så himla kul dag idag, jag har lärt mig massor och känner mig så välkomnad i gänget! 

Till det mindre roliga, jag är så himla trött och less på att få höra en massa elaka kommentarer hela tiden så fort jag kommer hem. Hur dålig jag är, att jag ljuger och att jag inte kan någonting. Förstår ni hur påfrestande det är för huvudet att ens egna familj som borde älska en oavsett vad. Yttrar sig om hur jag är och hur jag prioriterar och vad jag gör. Förstår ni? 

Jag är väldigt öppen med vad som händer i min familj, vad folk säger och hur dem behandlar mig etc. Många utav de större bloggarna visar ofta hur deras perfekta liv är. Men tror ni verkligen på det? Jag tror absolut inte på allt som vissa skriver. Livet har både upp och nedgångar, vilket inte är något konstigt alls. Men det är INTE okej att ens egen familj behandlar en som min familj behandlar mig. Ja, jag älskar dem. Me samtidigt så hatar jag verkligen det här. Jag hatar att behöva känna mig orolig varje gång jag åker hem för att dem kanske är arga på mig eller för att dem anser att jag gjort fel. Jag vill inte leva så, det kan omöjligt vara bara mitt fel hela tiden. Hur känner ni? Vad tror ni? Hur är det hos er? 

Nej, nu blev det djupt här. Jag ska sätta mig och kika på ett avsnitt utav någon mysig serie och bara gråta ut allting som jag är så arg över just nu. Vad ska ni göra innan ni lägger er? 

 

PUSS -M 💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas