maadelleines

Det är för bra för att vara sant egentligen....

 

Hej på er mina fina, hur mår ni idag? Jag har haft lite problem med ett öga som varit konstigt ett tag. Hoppas att det löser sig snart. Till något helt magiskt, för er som inte har listat ut det så har jag börjat jobba i drömmarnas butik Hunkemöller. Det är så roligt och känns så himla bra. Allting gick så himla fort i hur jag fick det här jobbet så det är egentligen därför jag inte har velat gå ut med det hela förens jag har skrivit på alla papper, vilket jag nu har gjort! 

Redan imorgon ska jag testa på att jobba i en annan av våra butiker. Nämligen den som finns i Mall of Scandinavia!! Jag tror inte att ni förstår hur lycklig jag är över att ha fått den här chansen och att jag sa ja! Ni som känner mig vet hur mycket jag ÄLSKAR mos. Det är så trevligt där, så fina butiker och så himla god mat där!

Det är det jag är mest nöjd över, att jag äntligen vågat säga JA när folk ger mig möjligheter att utvecklas som person men även inom yrket. Nu ska jag packa ihop lite grejer som jag behöver till jobbet imorgon och generellt för att sova borta. Myskväll med mina minsta sessor står på schemat för kvällen! 

 

PUSS -M 💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas