maadelleines

Det här är det absolut lättaste sättet att gå ner i vikt!

Hej på er mina fina, hoppas att ni har sovit gott. För jag blev precis väckt utav vägarbetarna som lägger ner fibern ska tydligen gräva utanför oss idag och så jag var tvungen att fixa lite saker, och snart ska jag iväg på kurs tillhörande ett utav mina jobb. Det ska bli intressant  faktiskt, efter kursen ska jag träna och eventuellt sola lite kanske! Vi får se vad klockan blir helt enkelt! 

Men, till det som inlägget faktiskt är om. Många frågar mig hur man ska göra för att gå ner i vikt snabbt. Och jag kan helt ärligt säga att jag själv googlat detta i panik inför i stort sätt varje skolavslutning. De svar som kommer upp är alltid en massa piller eller  att du ska äta massor utav persilja eller liknande. Jag vill inte äta piller och HATAR persilja. 

Så jag gjorde det jag skulle gjort från första början. Jag lag om kosten, började sova på nätterna och äta frukost. Samt träna regelbundet. Alla dem här sakerna är saker som kommer att gynna dig så otroligt mycket. Men det jag skulle säga är det allra viktigaste är att sova ordentligt samt att äta frukost! Ni måste äta frukost! Om ni äter frukost på morgonen så kommer du inte att bli sugen på sötsaker eller något överlag förens det är dags att äta lunch! Det här kommer ju såklart göra att du inte äter sötsaker etc och därmed går ner i vikt! Super enkelt! 

HÄR kan ni läsa receptet till frukosten på bilden! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas