maadelleines

Finns det ingen skam i människor längre?

Hej på er mina fina, hur mår ni? 

Jag mår superbra faktiskt. Ska åka och träna om en stund sen ladda upp för ännu ett kvällspass! Idag blir det fokus ben och rumpa! Men innan det så tänkte jag kommentera det här med att folk tycker att det är en quick fix att göra en Gastric Bypass operation. Nu har jag ännu en kommentar som inte är speciellt trevlig. Kommentaren som kom idag är denna

För det första, så anser inte jag att man säger sådana saker till folk som verkligen kämpar. Ett fåtal personer vet till hundra procent hur mycket jag vill det här. Inte minst jag själv, JAG VET ATT JAG KAN. Jag har inte fått speciellt många elaka kommentarer, därför tar jag åt mig extra mycket nu. Som ni ser på bilden så antyder personen att jag borde fått bättre resultat under denna tid. Jag behöver inte bevisa något för någon MEN. Under de två månader som jag hållt på har jag lyckats gå ner 21 kilo och tappat 23 cm i midjan. Det är inte dåliga resultat. Det skulle jag säga är jävligt bra resultat. Det syns inte lika väl på bilder som det gör på riktigt. Och ja, det är lång väg kvar. Men det är min resa och mina mål. Jag kommer at lyckas och jag kommer inte att göra en opperation. 

Jag tycker faktiskt att det är otroligt respektlöst att skriva saker som detta. ALLA kan lyckas, det är bara en fråga om tid. Jag skulle absolut inte säga att jag är tjock längre. Absolut stor och har former JA. Men jag vill inte tappa alla former. Jag låter det hellre ta lång tid och att jag ser de resultat som jag vill se. Än att jag inte ser några alls. 

Jag avreagerade mig rejält i det första inlägget jag skrev inom samma ämne.  Har ni missat de kan ni läsa det HÄR 

 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas