maadelleines

Hälsoresan: Jag skämdes över att gå till skolan

Hej på er fina ni, hur mår ni? Jag mår jättebra men är lite trött efter dagens jobbpass faktiskt haha. Idag har det varit dubbelpass så både Uppsala och Stockholm. Därmed stängning i MoS. Sjukt kul att jobba här! Verkligen lärorikt! 

Men, jag tänkte berätta lite mer om varför jag valde att börja min resa emot ett mer hälsosamt liv. Jag har berättat en del utav det tidigare, men det finns så klart mycket mycket mer att säga om det. Har ni följt mig ett tag så vet ni att jag startade hälsoresan för att jag ville må bättre och för att jag inte trivdes i de kläderna som är gjorda för tjockisar. Jag menar, face it. Hur sexiga underkläder finns det i 95E..... Inte ens på mitt underbara jobb går de allra sexigaste godingar till den storleken. Söta blusar i "hårt tyg" går inte till mer än max 44, vackra stela armband gick inte på mina handleder. Så jag kände att det var nu eller aldrig. 

Jag valde nu, det kanske ni har förstått haha. Till en början gjorde jag det mycket för att min familj och mina vänner  påpekat min vikt. De gångerna har jag aldrig fått några bra resultat. Tillslut valde jag att göra det för min skull, och se hur långt jag kommit nu. Allt går, bara du vill det tillräckligt mycket. Låt det ta tid. 

 

-Jag ville gå ner i vikt för att jag i många år har trott att jag ska träffa mitt livs kärlek när jag är smal. Såhär i efterhand vet jag att det inte stämmer. Killar är inte så ytliga som många av oss tror. 

 

-Jag ville gå ner i vikt för att jag skämdes över hur tjock jag blivit, mina kläder satt tightare och tightare.

 

-Jag ville gå ner i vikt för att kunna ha sexiga underkläder om jag nu skulle träffa någon.

 

-Jag ville gå ner i vikt för att slippa diabetes och större chans till hjärt kärl sjukdomar. 

 

Jag ville göra den här resan för att bevisa för mig själv att jag är stark och att jag kan. Nu när jag har börjat tappa både vikt och centimeter vet jag att jag förminskat mina risker till diabetes och andra läskiga sjukdomar. Men det viktigaste utav allt. Jag mår så himla bra. Det var väldigt väldigt länge sedan jag mådde såhär bra måste jag säga. 

 

Dessa bilder är de första bilderna jag tagit på mig själv med min systemkamera som jag verkligen är nöjd med. Jag tycker själv att jag är vacker. Och jag ser förändringen som är på gång i min kropp. 

 

Glöm inte att ni ska göra denna resa om NI SJÄLVA VILL DET. Gör ni det för någon annan kommer ni inte komma lika långt. 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas