maadelleines

Hälsoresan: Minus 19 cm & 19 kilo

Hej på er mina fina, hur mår ni idag? Jag mår så himla bra idag tog jag upp träningen igen och herregud så bra det kändes får jag lov att säga. Det blev ett relativt lätt pass idag, har haft en del komplikationer gällande min kropp så har fått råd att börja lätt. Det blev 15 minuter crosstrainer, 15 minuter intensiv cykling, 15 minuter rodd och 5 set med sumo squats 15 repetitioner per set. Min kropp svarade otroligt bra på detta vilket är så kul och ger sån energi till att verkligen fortsätta att träna och äta hälsosamt. Jag mår så mycket bättre och är så mycket gladare nu. 

Till lite resultat nudå, målet för den här tidsperioden var 20 kilo... Det var ett tufft mål och jag tog i hårt när jag satte det. Men vet ni, jag klarade det nästan. Det saknas 300 gram för att jag ska uppnå den vikten. Så, jag får vara otroligt nöjd ändå... Vågen stannade på minus 19,7 kilo innan gymmet idag. Vilket känns overkligt och helt fantastiskt. Det var även dags för inmätning och måttbandet visade minus 19 cm?! Det är alltså inte jättekonstigt att kläderna börjar sitta lösare haha. 

42 dagar utav hälsoresan har gått och det är ungefär 304 dagar kvar tills mitt andra "stora mål" ska vara genomfört. Det kommer jag definitivt att greja. Det är jag helt övertygad om. Såhär är formen idag. Den första bilden är innan jag började, den andra är efter 4 veckor och den tredje är nu efter 6 veckor! 

Glöm inte att alla börjar med olika förutsättningar, var stolta över er själva och gör så gott ni kan. För så länge du gör så gott du kan, så vet du att du försökt. Och det är det som räknas!

Nu ska jag testa att yoga lite och sen byta till rena fräscha lakan! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas