maadelleines

Hälsoresan: Till alla som sagt att jag inte kan - minus 25kg

Hej på er mina fina, hur mår ni? Idag är jag piggare än igår, men istället snuvig haha. Det blir aldrig bra.Men men, så är det! 

Tänkte att vi ska prata lite om motivation igen. Vet att jag skriver mycket om det. Men det är så himla viktigt. Bilden ovan är min största motivation hittills faktiskt. Det låter kanske larvigt, men det är verkligen sant. Som många av er kanske redan vet så så är jag såå intresserad utav mode och skönhet överlag. Älskar att testa nya produkter, klä mig fint och sminka mig. Sätt upp håret, ha vackra smycken osv osv. Det svåraste just nu är att alla söta blusar, vackra klänningar och underbara skor inte är riktigt gjorda för oss som är större. Vilket bara det är absurt. Men, nu är det så. Det vore så härligt att kunna ha en kostymkjol, skjorta, kavaj och ett par nätta klackar. Hur vackert låter inte det... Längtar verkligen tills det går. Det vore så himla underbart att kunna gå in i en affär och välja i princip vad jag vill. Eller, det kommer bli skönt när jag väl är framme där. 

Vi klarar så mycket mer än vi tror, bara vi är motiverade. Jag själv skulle säga att jag är ett praktexempel. På 6 månader har jag...

 

...skaffat ett nytt jobb

...klarat skolan. Gått ifrån F-A

...gått ner 25 kilo i vikt!?

...lärt mig mer om träning

...lagt om kosten/ lärt mig mer om kost överlag

&

Lärt mig otroligt mycket om mig själv. 

 

Har man tydliga mål om vad man vill uppnå, så kommer ni att klara det. OM ni bestämt er på riktigt. Generellt så tror jag att man klarar mer under sommarhalvåret när man får en massa energi ifrån solen och det är ljust länge på dagarna. 

Har ju fått en del kommentarer om att jag borde fått bättre resultat i min viktnedgång. Igår var det invägning och vågen visade minus 25 kilo?! Hur sjukt är inte det. Jag har tappat 23 cm i midjan och mår framförallt bättre än någonsin. Det är något jag har klarat helt själv för att jag bestämde mig för det. 

Ni som har gjort samma resa själva. Både mentalt och fysiskt. Ni får hemskt gärna klaga och berätta vad ni gjort. Men ni andra, ni har ingenting att säga om min resa. Jag har kämpat. Och jag kommer fortsätta att kämpa. 

 

PUSS -M

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas