maadelleines

Hon sa att jag inte skulle, just därför gjorde jag det.

Det känns så konstigt att säga orden "jag tog studenten i fredags". Idag har jag tagit tag i lite olika saker, bland annat en massa mejl som jag behövt svara på men inte orkat. Skönt att få det gjort! Vet ni... Idag har jag gjort något som jag gjort ett par gånger tidigare. Men då i skolan... För att jag har varit tvungen med det. Idag har jag test filmat och klippt en video?! Hur sjukt är inte det. 

Det var så roligt men samtidigt så svårt. Ska testa lite fler gånger så får vi se hur det slutar. Jag tycker det är så kul att flera av er faktiskt har frågat om jag kan göra sånna videos vilket jag velat länge. Men ett par vänner har sagt att jag inte skulle klara av det och att dem inte tycker att jag ska göra videos. Just nu känner jag att jag jag kan göra vad som helst. Vilket är en fantastisk känsla. Vi får se om jag kanske pratar om det i en video? Vad tror ni? Jag får testa lite olika och se vad jag kommer fram till! 

Nu ska jag ta ur löshåret och sen hoppa ner i sängen. Imorgon är en ny dag fylld av möjligheter. Ska in till jobbet en snabbis och gå igenom en stängning och efter det är det gymtime!! Så himla skönt att komma igång igen! 

 

Natti natti -M❤️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas