maadelleines

Jag föredrar lyx

Hej på er mina fina, hur mår ni nu såhär på kvällen? Jag mår super. Har kommit hem till mina sensor och landat lite. Sitter bänkad framför tv:n och väntar på fotbollsstarten jag kollar inte fotboll jätteofta men ibland offrar jag mig! 

Jag har sätt att ganska många på internet senaste tiden som diskuterat huruvida ljusa fräscha bilder ser mer exklusiva och lyxa ut än vad lite mörkare bilder gör. Vad känner ni? Jag håller faktiskt helt med, jag älskar lyx och exklusiva saker. Eller, jag älskar saker som ser exklusiva ut. När det är bra kvalité och stilrena saker som passar in min stil, förstår ni hur jag menar? 

 

För att visa lite hur jag menar har jag tagit två bilder och redigerat ljuset. På den översta bilden är det ingenting som är gjort. Det är en helt RAW fil ifrån min kamera som är fotat i M läget. Den nedersta bilden har jag ökat kontrasterna, ökat ljusstyrkan, ökat skärpan och lagt på ett rosa filter i de ljusa partierna. Det blir en enormt stor skillnad på hur bilden upplevs. Jag tycker att båda bilderna är väldigt vackra på sitt sätt, men jag föredrar helt klart den nedersta. Jag brukar ändra ljuset i redigeringsfunktionen på Instagram, det är ungefär min nivå haha. 

Imorgon tänkte jag visa lite mer ingående hur jag redigerar mina bilder på Instagram samt hur man snyggt kan bygga upp ett snyggt feed! Tidigare har jag verkligen inte brytt mig om sånna saker, men det är ju så mycket snyggare om allting är enhetligt... Eller hur?! 

 

PUSS -M💋

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas