maadelleines

Jag har äntligen lyckats!

 

(Bilder med mina favvis killar ifrån högstadiet, min studentmössa & mitt stipendium)

 

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag har lite ont i ryggen. Men annars mår jag bra! Det är en hel del olika saker som händer nu och som har hänt faktiskt. Jag tänkte berätta lite mer för er om dessa nu. OBS! Det här är saker som är stora för mig, för andra människor kanske det är vardag. 

I fredags (2/6) så tog jag studenten. I min gamla skola så hålls en ceremoni i pingstkyrkan innan alla tillsammans går igenom stan tillbaka till skolan. Under ceremonin delas en massa olika stipendium ut. När rektorn sedan läste upp den sista kategorin "För stora framsteg" och börjar med att läsa upp "Går till Madeleine Ågren i EK14A" Förstår ni hur jag rös då? I år kan jag faktiskt säga att jag har kämpat som en idiot för att klara skolan. Eller, kanske inte för att klara skolan. Mer för att ordna upp det jag inte klarade under tidigare år.

Jag har under en relativt kort period, lyckats gå ner 18 KILO?! Hur är det ens möjligt. Min lilla bloggfamilj har ökat i antal läsare och ni fortsätter att förvåna mig med fördubblingar?!

Allt jag egentligen vill säga med det här inlägget är att ALLT går. Bestäm dig för vad DU vill göra, bestäm dig för HUR du vill göra det och GÖRT DET. Det är inte svårare än så att göra en plan. Det svåraste är att genomföra den och hålla sig till den när resultaten kommer smygande!

 

PUSS -M💋 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas