maadelleines

"Jag kan inte" - Den sämsta ursäkten som finns

Hej på er mina fina, 

hur mår ni idag? Jag mår väldigt bra. Har varit ledig hela dagen och inte gjort någonting utav värde faktiskt. Vilket är HELT okej. Förra arbetsveckan blev 68 timmar... Så en dag ledigt nu var verkligen välförtjänt kan jag känna. 

Sen jag startade hälsoresan så har många sagt att dem inte kan och att dem inte har tid osv osv. Det är den absolut sämsta ursäkt jag har hört i hela mitt liv. Jag använde den själv i många många år innan jag bestämde mig för att göra något utav det. 

Att säga till sig själv att man inte har kunskap om något är inte en godtagbar ursäkt. Kunskap finns överallt runt om oss. På internet, i tidningar, i böcker, på gymmet överallt finns. 

Så, för alla er som inte riktigt fått tag i saker och ting. Här kommer ett par tips! Vill man, så kan man. Så enkelt är det. Jag lovar er, att om ni börjar imorgon. Och kämpar i 6 veckor kommer ni att nå grymma resultat! 

 

1) I de flesta affärerna finns det ju en mängd olika tidningar. Där finns det högst sannolikt tidningar som Shape up och topp hälsa. I dem finns det massa bra tips på övningar och hur man ska utföra dem korrekt. 

 

2) Ibland kan det finnas lite större "böcker" om träning. Som den här "Kom i form med HIT" Där finns det massa tips på olika pass du enkelt kan köra.

 

3) Kolla på youtube. Där finns det en massa inspiration till olika övningar och olika pass. Skriv in det du vill träna i sökrutan och tryck enter. Inte svårare än så! 

 

Nu är det dags att sussa, Natti natti - M❤️

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas