maadelleines

Jag kunde inte ens testa kläder i butik... Träningen räddade mig!

(Bild på min säng där jag spenderade kvällarna med att kolla på en rad olika serier i ett halvår isch) 

 

Hej på er mina fina, 

förlåt för min usla uppdatering. Men vet ni, jag har jobbat så himla mycket senaste fyra dagarna så det är helt galet. MEN så kul! 

 

Jag tänkte fortsätta dela med mig utav lite tips när det kommer till träning och hälsa överlag. Men också lite egna erfarenheter ifrån jobbiga stunder som jag tror att några av et kommer känna igen er i. Innan jag började träna så hatade jag att göra det. Jag gick aldrig ner i vikt och mådde inte bättre heller. Anledningen till det var att jag inte ändrade min kost. Jag sov inte på nätterna och mådde inte bra psykiskt. 

Jag som älskar att shoppa och pröva kläder, kunde helt plötsligt inte göra det. Det gick så långt att jag grät varenda gång jag testade kläder på H&M, Gina mm. Att kunna ha kläderna på Vila eller House of Doris var ju som att man kan åka till månen på en timme. Alltså inte alls möjligt.

I början utav det här så kände jag ingen skillnad själv mer än att ju mer socker och fett jag åt, ju mer ville jag sova och ju mer jag sov ju mindre tid behövde jag ägna åt att må dåligt över mig själv varje dygn. 

Det gick i en ond spiral och jag mådde ju absolut inte bättre utav det. 

 

När jag mådde som sämst över min vikt, eller ja allting egentligen så gjorde jag aldrig något efter skolan, jag åkte hem direkt och lag mig i sängen för att sova. Vaknade mellan 22-23.30 och var vaken hela nätterna. Åkte och tränade vid 6, åkte vidare till skolan och gjorde ju absolut inte bra ifrån mig eftersom jag var alldeles för trött för att prestera och humöret var ju lika svajigt som ljudvågor... 

Jag bestämde mig ju (som jag faktiskt tidigare skrivit om HÄR) för att tappa massor av vikt och för att förändra mitt liv. Jag vill ju vara en glad och positiv tjej framförallt så vill jag leva länge och vara frisk. 

Träningen har verkligen räddat mitt liv. Det låter så klyschigt att säga det. Men nu när jag har börjat träna och tappat en massa vikt och centimeter så är det kul att testa kläder. Jag kommer i mycket mindre storlekar och känner mig så himla vacker. Lägg ner tid på att träna, äta hälsosammare mat, ät FRUKOST. Ta hand om er själva nu, ni kommer tacka er själva om 40 år.

 

På knappt 2 månader har jag förändrat hela mitt liv, genom en så simpel sak som att lägga till träning i mitt liv. Det borde ni också göra! ALLA mår bra utav träning! Under den här tiden som jag levt hälsosamt har jag förminskat mina risker att få diabetes typ 2, hjärtinfarkt, blodpropp, kärlkramp eller att heöt enkelt dö utav fetma. Jag har många år kvar, många saker att testa och många platser att besöka. Än blir ni inte av med mig! 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas