maadelleines

Läckrast ikväll

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag laddar upp inför jobbkväll, tråkigt nog. Men det lönar sig i längden! Jag tänkte tipsa om mina favvis budgetprodukter som jag faktiskt använder mig utav väldigt ofta. Har ni missat någon produkt eller glömt den hemma och ni är på landet. Jag garanterar att om ni hittar ett ICA maxi så kommer ni hitta i alla fall 3 utav dessa saker. De mest väsentliga i alla fall! 

Vill ni vara säkra på att få midsommarkyssar ikväll, är det perfekt med en enkel look. Det är faktiskt det som många killar uppskattar mest! 

För att göra den perfekta midsommar looken behövs det inte speciellt mycket olika saker. Utan, ett härligt lyster och lite solpuder kombinerat med ett par snygga bryn och ett läppbalsam så är du mer än redo för kvällen! 

 

Jag börjar alltid med att återfukta mitt ansikte, det är A och O för mig. Min dagkräm är ifrån Biotherm. MEN, en stor favorit som oftast finns på mataffärerna är denna ifrån Lumene! Den här produkten finns oftast på ICA maxis  butiker. 

 

Använd en foundation som reflekterar ljus bra, på så sätt kommer du kunna framhäva dina vackra dag med highlighter samt din foundation. Denna ifrån Loreal Paris, jag har den i färgen golden ivory som har lite guldglitter i sig! Den här produkten finns oftast på ICA maxis butiker! 

 

För ett par perfekta bryn behöver du egentligen ingenting speciellt. Jag brukar använda mig utav en penna som man kan skruva upp. Den är ifrån depend och ser ut precis som Anastasias brow definer. Har du glömt dina bryn-produkter hemma kan du använda en ögonskugga i samma nyans som ditt hår. Exempel, jag har brunt kallt hår i botten nu. Vilket betyder att jag tar en kall brun skugga och fyller i mina bryn med! HÄR hittar ni den pennan jag använder mig utav i vanliga fall! Denna produkt kan finnas på ICA maxis butiker! 

 

Carmex är en utav mina absoluta favvisprodukter, det är en underbar produkt. Den både fixar torra läppar och ger ett underbart glans till läpparna! Denna produkt finns på ICA maxis butiker! 

För en sol-kysst look är solpuder ett perfekt komplement om man är lika blek som jag är, inte har hunnit sola, fixat BUS eller ja helt enkelt bara är det. I den här paletten finns det två olika solpuder samt en highighter. Den är SÅ FIN.

Såhär blev min look! Jag lag till lite mascara också. Men hela looken är superfin utan! Nu är jag mer än redo för jobbkväll och lite party efter jobbet. 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas