maadelleines

Så gör du dina föräldrar glada

(Gammal bild ifrån vårt vardagsrum. Sorry för kvalitén. Men den är ifrån min lilla 4s. )

Hej på er mina fina, hur mår ni? Jag mår fantastiskt, ska få jobba idag igen. Vilket känns så skönt och framförallt roligt! Men innan dess så ska jag berätta för er hur ni lyckas göra era föräldrar glada. Det kan vara lite svårt ibland när dem är trötta efter en lång dag på jobbet. Men, såhär kan du göra för att lyckas. Jag själv var betydligt bättre på det här förut. 

 

- Kommer du hem första och du ser att diskmaskinen är tom eller full?.
Plocka i och/eller ur den. Kör igång en maskin och torka av bänkarna i köket. 

 

- Hjälp till att tvätta, det är mysigt att tvätta. Det doftar gott och är ju inte direkt krävande. Kör igång en tvättmaskin. Vik den tvätt som tvättades sist och lägg in den där den ska vara. Enkelt, men SÅ uppskattat. 

 

- Damsug!
Vi har två söta pälsbollar hemma som hårar något fruktansvärt. Vilket leder till att det blir mycket hår på golvet. Damsug upp det lite snabbt och ställ i ordning skorna i hallen. 

 

- Börja med maten,
om jag har jobbat en hel dag och sen ska ställa mig och laga mat direkt när jag kommer hem så brukar min energi ryka direkt. Duka fint, gör en god sallad och ha maten klar nästan när dina föräldrar kommer hem. Jag lovar att de kommer bli glada! 

 

Överraska era föräldrar, det blir väldigt uppskattat. I en familj handlar det om att hjälpas åt. Om alla gör det blir det lättare, jag tror inte att någon av oss tycker om att höra en massa tjat om allt vi ska göra. Det är inte kul, varken för dig eller din förälder. Om vi som varit hemma längre hellre vill sitta vid datorn. Förstå vad de vill som jobbat en hel dag. 

 

PUSS -M💋

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas